Îţi moare bateria la telefon? Îl poţi încărca la mall

Rate this post

Smartphone-ul a devenit indispensabil în societatea în care trăim, dar bateria telefonului nu rezistă cât ne-am dori. Pentru a rezolva această situaţie, o companie românească va lansa un serviciu prin care utilizatorii îşi vor putea încărca, contra cost, smartphone-ul în spaţii publice, precum restaurante, benzinării sau centre comerciale.

“Nu ne adresăm telefoanelor vechi, ci pieţei de smartphone-uri, care este în creştere acum“, a spus Andrei Dumitru, director de vânzări în cadrul companiei care va lansa proiectul, citat de zf.ro.volt-buckle-smartphone-charger-2 OnStar Mobile Application UnveiledOnStar Mobile Application Unveiled

 Cel mai scurtă durată de încărcare va fi de 10 minute, pentru care posesorul telefonului sau al tabletei va plăti 1 leu.  Serviciul oferit de compania românească va putea  să alimenteze 99% dintre modelele de smartphone-uri care există acum pe piaţă. 

Proiectul se numeşte  „City Charger” şi urmează să fie implementat în spațiile horeca, benzinăriile care au restaurante, galerii comerciale şi mall-uri. 

One thought on “Îţi moare bateria la telefon? Îl poţi încărca la mall

Comments are closed.

error: Content is protected !!