Jandarmii olteni au donat voluntar sânge în cadrul campaniei Donează sânge! Salvează o viaţă!

Rate this post

jandarmi donari
Douăzeci de angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt s-au înscris voluntar pe lista de donatori şi s-au prezentat în perioada 25-26 mai a.c. la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina pentru a dona sânge.
Acţiunea face parte din campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă!, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a XI-a ediție.
Această campania naţională, desfăşurată în parteneriat cu Jandarmeria Română, are ca scop informarea și conștientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România și îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale. Până în prezent, această acțiune umanitară s-a concretizat în recoltarea a peste 8 mii de litri de sânge.
Informaţii suplimentare:
Cea mai recentă acţiune de acest gen a jandarmilor olteni a avut loc în data de 15 aprilie a.c., când au donat sânge pentru un bărbat din municipiul Caracal, internat în Spitalul nr. 2 Craiova, care avea nevoie urgentă de sânge pentru tratament.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: