Joc final: Trump atacă Iranul

Rate this post

În faimoasele sale profeții, masonul Albert Pike prevede un al treilea război mondial alimentat de tensiunile dintre lumea musulmană și sionism. Sionismul reprezintă Israelul și fanaticii săi simpatizanți iar lumea musulmană este un concept vizibil de către noi toți. Președintele sionist Donald Trump a luat în vizor Iranul făcând în ultimul timp afirmații agresive la adresa acestui stat și transformându-l cu ajutorul mass-mediei și mediei alternative care îl simpatizează într-un inamic de talie mondială. Asta despre o țară care nu a mai atacat pe nimeni de sute de ani.
Iranul este o țintă a globaliștilor încă de la căderea șahului, cei dintâi promițând asemenea generalului MacArthur că se vor întoarce. Și o fac cu tenacitate. Tăierea legăturilor cu Qatar-ul, sub pretextul că acest mic stat finanțează terorismul, poate fi interpretată ca o nouă mișcare a globaliștilor împotriva Iranului știut fiind că Qatarul are legături strânse cu guvernul de la Teheran.Izolarea Iranului pe plan diplomatic și apoi atacarea lui este o tactică care a dat rezultate de multe ori în trecut și va da și de data asta.

CIA joacă și el tare pe frontul iranian, numindu-l ca șef al secției care se ocupă cu problema iraniană-culegând informații despre Iran și transformând această țară într-o prioritate pentru spionii americani- pe Michael d’Andrea un om de mână forte care s-a ocupat de programul cu drone al Agenției dar și cu vânarea lui Bin Laden. Un fost ofițer al CIA, Robert Baer, a afirmat legat de numirea lui d’Andrea, că un război cu Iranul este în cărți.

Mesajul lui Trump cu privire la Iran e mai mult decât clar: “toate țările care au conștiință trebuie să lucreze împreună pentru a izola Iranul. “Și acestea se execută…Sau cel puțin o parte dintre ele deoarece SUA se va confrunta cu o puternică opoziție din partea celorlalte mari puteri în cazul în care va ataca Iranul. O opoziție care va ajunge până la război mondial împlinind astfel profeția lui Albert Pike.

Va face Trump jocurile Noii Ordini Mondiale și va ataca Iranul sau ne aflăm în fața unei retorici prin care președintele american încearcă să adoarmă vigilența statului paralel care controlează SUA astfel încât să se descotorosească mai târziu de acesta din urmă? Chiar și acum, un răspuns clar este greu de dat dar legăturile sioniste ale lui Trump sunt mai evidente decât lumina zilei, aceste legături făcându-l pe liderul american să treacă cu vederea păcatele statului evreu în timp ce aruncă cu sudalme la adresa unor state inocente.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: