Kate Upton este o “ființă umană urâtă”

Rate this post

Americanul ex-bancher, Scott Smith (50), în ultimii 33 de ani are un hobby special: el face tot posibilul să colecteze autografele celebrităţilor pentru coperțile revistei Sports Illustrated. Dar de modelul Kate Upton este foarte dezamăgit, citează New York Post.
kate upton
În cariera sa de vânător de autografe începută în anul 1954 a strâns cea mai mare colecţie din lume de autografe. A inclus semnături pe aproximativ 94% dintre revistele emise săptămânal. A obținut 99% din întâlnirile personale programate cu stele precum; Michael Jordan, Mike Tyson și Muhammad Ali. De-a lungul anilor, popularitatea lui Michel Iordan a crescut, dar el nu a dorit să dea o mulțime de semnături. Nu toate paginile frontale cu jucătorul de baschet sunt semnate.

De asemenea, coperta cu modelul american Kate Upton încă străluceşte fără semnătură. “E un coșmar adevărat, doar un om urât”, spune Smith în ziar. “Am văzut-o când era singură și ea a spus” du-te dracului”. “Ca și cum a cere o semnătură este cel mai rău lucru din lume. Ea a reacționat ca și cum aș fi lovit-o adânc în inimă.”

kate upton sports illustrated 2013

Fără semnătura blondei colecţia lui de autografe din reviste valorează aproximativ 2 milioane de dolari.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: