Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Laminarea ofera aspect si rezistenta imaginilor tale – Jurnalul24

Laminarea ofera aspect si rezistenta imaginilor tale

Rate this post
In ultimii ani, serviciile de tipărire au inclus in oferta lor si laminare, infolierea asigurand hartiei rezistenta si un aspect mai placut. Clientii au prins gustul produselor de calitate, preferand, de cele mai multe ori, sa comande chiar si carti de vizita infoliate, iar pentru copertile de carti sau afisele care au o expunere mai indelungate, laminarea este o necesitate. Dar noile tehnologii de laminare nu se limiteaza la imbracarea produselor din hartie, folosindu-se infolierea sticlei, metalului, plasticului si nu numai.

Necesitatea unui laminator într-o firma de servicii de print

Un copyshop sau o firma mica de creatie si productie de materiale foto sau publicitare folosesc laminarea (cu folie mata sau lucioasa) pentru listari, mai ales color, care trebuie sa aiba o anumita tinuta: fotografii, coperti de carte, invitatii, carti de vizita, vederi si felicitari etc. Pentru aceasta categorie de lucrari, firma poate folosi laminatoare din rola la cald sau laminatoare compacte cu functie dubla cald-rece.

Prin laminare, se pot obtine si efecte de relief (embosare) pe tiparituri, obtinandu-se diferite texturi (stelute, desene sau alte forme). Aceasta tehnologia de laminare la cald permite si aplicarea foliilor pe metale, sticla etc.

Laminatoare recomandate pentru tipografii

O tipografie trebuie sa asigure un numar mare de exemplare de tiparituri realizate la calitate excelenta si in timp limitat, ceea ce impune folosirea unei categorii de laminatoare profesionale care, de asemenea, pot infolia la cald, la rece sau cu o tehnologie combinata. Tehnologia profesionala ofera diferite optiuni automate de lucru, asigurand autonomie in diverse operatiuni de alimentare si viteza de lucru.

Industria publicitara este dependenta de laminatoare profesionale, care pot oferi protectia imaginilor de dimensiuni mari, de pana la 1600 mm latime si 25 mm grosime.

Laminatoare cu aplicatii industriale

Sticla sau suprafetele LCD pot fi protejate sau pot capata un aspect imbunatatit prin laminare cu aparate avand tehnologie avansata pentru astfel de servicii.

Exista laminatoare profesionale destinate exclusiv aplicarii de folii pe diverse suprafete, altele decat hartie (sticla, placi si adezivi sensibili la presiune – PSA), iar grosimea materialelor poate fi pana la 25 mm (cu diametru maxim de 200 mm).

Unele aparate profesionale de laminare a hartiei pot fi folosite si pentru aplicarea la cald a foliei pe sticla. Geamurile de interior vor primi un aspect de marmura sau alte texturi colorate, cu costuri relativ mici fata de alte tehnologii de vopsire a sticlei.

error: Content is protected !!