Libertatea de exprimare în pericol mortal

Rate this post

Libertatea de exprimare este (și a fost întotdeauna) cel mai mare inamic al tiranilor. Oculta mondială nu se deosebește de marile tiranii ale trecutului și a pornit o adevărată ofensivă contra libertății de exprimare și gândire. Pentru ca guvernul dictatorial planetar să ia naștere este vital deci controlul asupra realității și deci a ceea ce gândesc și vorbesc oamenii. Pe Internet sunt semnalate exemple notabile în care libertatea de exprimare este pusă la îndoială.

Twitter cenzurează din ce în ce mai multe postări folosind pretexte cum că acestea ar incita la ură (“hate speech”). Postări critice la adresa migranților din Orientul Mijlociu sunt cenzurate în mai multe state din Vestul Europei mai ales în țări ca Germania sau Franța. Twitter șterge și postările favorabile președintelui Donald Trump păstrându-le pe cele care îl critică pentru a da impresia că liderul american nu se bucură de susținere. Pe lângă Twitter și Facebook a intrat în hora cenzurii dar acest lucru nu surprinde pe nimeni, știut fiind faptul că ambele companii sunt controlate de Oculta mondială.

Alt exemplu care poate demonstra cât de disperate sunt elitele este și cazul scriitorului englez David Icke.Conferințele sale din Germania au fost anulate de către gazdele din această țară sub pretextul că discursul său ar conține referințe rasiste sau antisemite. Pentru cei care îl urmăresc pe Icke de mult timp acest lucru este un mare neadevăr. Dar dacă i-am întreba pe germani dacă locuiesc într-o țară liberă ei ar spune un “DA” hotărât. Din nefericre cetățenii germani trăiesc cu iluzia unei societăți libere confundând prosperitatea pe care o au din plin cu adevărata libertate.

Nici Marine le Pen,favorită pentru a câștiga alegerile prezidențiale din Franța nu scapă de brațul lung al tiranilor Noii Ordini Mondiale. Imunitatea parlamentară i-a fost ridicată sub pretextul că a postat pe Twitter filmulețe cu execuții făcute de gruparea Statul islamic.

Dar poate cea mai mare lovitură a primit-o jurnalistul american Alex Jones.Accesul la platforma de advertising a Google i-a fost interzis astfel încât acesta a pierdut o sumă de peste 3 milioane de dolari.
Ce am descris mai sus sunt doar câteva din cele mai importante și recente exemple legate de cenzurarea unor importante voci de pe scena politică și jurnalistică mondială. Sunt voci care pun sub semnul întrebării status quo–ul. Din nefericire cenzurarea opiniilor contrare sistemului dorit de Oculta mondială ia proporții de nedescris fiecare dintre noi, oamenii obișnuiți fiind afectați într-un fel sau altul. Și mai grav este că acest proces este abia la început și sub diferite pretexte (site-uri considerate că publică “știri false” sau “propagandă rusească”) ne putem aștepta la interzicerea efectivă a site-urilor și părerilor anti-Sistem.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: