Mafia din spatele clădirilor din Centrul Vechi – Bab Group SA, societate patronată de cetățeni turci încalcă legea în mod repetat jucându-se cu siguranța tinerilor

Rate this post

Bab Group SA, societate controlată de cetațeni turci ce deține locația din Centrul Vechi, Str. Lipscani nr. 45 (corespondent cu Str. Blanari nr. 21), unde a funcționat OLD CITY iar momentan funcționează alt pub, sfidează de ani de zile legile din România.

Astfel, în locația amintită sunt organizate activități comerciale cu caracter comercial care implică aglomerări de persoane și petreceri tematice, deși aceasta construcție este încadrată în gradul I de risc seismic CARE PREZINTĂ PERICOL PUBLIC din anul 1993 (imobil aflat la poziția 98 pe lista Primăriei Municipiului București). Societatea a fost sancționată cu amendă și cu suspendarea temporară a activității din acest motiv în anul 2016.

Nici măcar incendiul izbucnit în anul 2014 în spatiul respectiv, la un pas de a semăna izbitor cu tragedia din Colectiv nu a descurajat gruparea, care continuă să pună viața bucureștenilor în pericol.

Mai mult, societatea funcționează într-o totală ilegalitate și se prevalează de tot felul de stratageme pentru a scăpa de răspunderea penală. Astfel, în luna mai a anului 2015, acționarul majoritar al societății – PACALI ABDUL KHADIR a decedat, neavând un moștenitor sau reprezentant care să îi poată prelua legal responsabilitățile. Din anul 2015, toate actele societății sunt semnate de către dna. Aura Costache – contabil și un cetățean turc care nu știe să scrie sau să citească în limba română.

Actuala clică ce administrează societatea nu s-a oprit aici cu ilegalitățile. Astfel, SC BAB GROUP SA a contractat două credite la LIBRA INTERNET BANK-SUCURSALA DECEBAL în valoare de 840.000 lei, respectiv 60.000 euro, punand gaj imobilul din Centrul Vechi, imobil care nu era grevat de sarcini în momentul respectiv (Contract de credit NR. DE12 din data de 15.12.2010 și Contract de credit NR. DE13 încheiat în data de 28.02.2011.).

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: