Mai exista Statele Unite ale Americii?

Rate this post

Donald Trump, afacerist si unul din candidatii republicani pentru nominalizarea la prezidentialele americane din 2016 s-a lansat intr-o tirada agresiva la adresa masurilor luate de guvernul american cu privire la imigratie. El a afirmat ca SUA au ajuns o groapa de gunoi in care se deserteaza toti infractorii si saracii din America Latina.
sua imagine cu steag
Trebuie reamintit ca guvernarea Obama a relaxat la maxim masurile antiimigratie. Astfel, zeci de mii de imigranti ilegali intra in SUA lunar prin ceea ce a fost odata frontiera sudica a acestei tari. Printre imigranti se afla infractori de toate culorile precum si saraci care trec frontiera din Mexic in SUA pentru a profita de bunastarea americana…Mai bine spus pentru a profita de programele de ajutor social ale guvernului american. Si toate pe spinarea cetatenilor americani. Ce este si mai grav abia urmeaza…Multi dintre imigranti ce trec fosta frontiera sunt criminali condamnati in tara lor pentru infractiuni grave: ucigasi, violatori, dealeri de droguri sau talhari. Odata ce trec in SUA isi iau o noua identitate aducand cu ei si obiceiurile proaste care i-au bagat in inchisoare…In media americana (mai ales in cea independenta) sunt semnalate din ce in ce mai multe cazuri in care acesti infractori “importati” ucid, violeaza sau talharesc cetateni americani… Continuand in aceeasi nota trebuie spus ca regiuni importante din Arizona sunt controlate de cartelurile de droguri mexicane. Acestea instaureaza un regim de teroare ce transforma regiunile odata pasnice ale acestui stat american in campuri de batalie.

Relaxarea politicilor antiimigratie aduce insa in SUA nu numai imigranti din America Latina ci si din Orientul Mijlociu, din Rusia, din Asia precum si din alte regiuni instabile ale globului. Multi dintre imigrantii veniti din aceste regiuni se vor dovedi a fi si ei infractori, unii din ei teroristi ce pot comite crime pe teritoriul SUA…Se foloseste chiar si expresia “crime trip” pentru a descrie aceste deplasari ale infractorilor dintr-o regiune in alta a globului…

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: