Marea Criză, ultima speranță a Noii Ordini Mondiale

Rate this post

Dacă în urmă cu 50 de ani, profesorul Richard Day, un insider al Ocultei Mondiale, era extrem de sigur că Agenda acestei organizații nu putea fi oprită, însă azi este din ce în ce mai sigur că mersul Istoriei este în totalitate potrivnic arhitecților Noii Ordini Mondiale. Cu Fundația Clinton intrată sub vizorul FBI, aceeași familie Clinton implicată în mai multe scandaluri legate de vânzarea de uraniu către ruși, cu fosta administrație Obama suspectată că ar fi dat ordin ca fostul candidat la președenție și actual președinte, Donald Trump, să fie spionat și cu o mulțime de acuzații de pedofilie și satanism care încep să plouă asupra lor putem fi siguri că zilele Guvernului Invizibil sunt numărate. Da, e adevărat că Clinton și Obama sunt doar niște pioni pentru interese mai mari, dar în cazul în care vor fi arestați putem fi siguri că vor ciripi tot ce știu și vor da în vileag toate legăturile lor cu sferele puterii oculte care conduce planeta.

Însă mai există circumstanțe care pot întoarce roata sau cel puțin repara parțial situația. Declanșarea unui false-flag de tip 11 septembrie 2001 poate distrage atenția de la investigațiile al căror obiect fac o parte din membrii Ocultei mondiale. În 2001 cu o zi înainte de atentate, Pentagonul a declarat lipsa unei sume uriașe (câteva zeci de miliarde de dolari). Ar fi fost o știre de prima pagină care ar fi trebuit să tragă la răspundere anumite personaje din politica americană dar a venit 11 septembrie și totul a fost uitat. Un astfel de false-flag poate fi folosit de asemenea pentru a arunca SUA în război mai ales dacă vina acestui eveniment este aruncată asupra unor țări precum Siria, Iran sau Coreea de Nord.

Dar nu numai un război poate să ajute Noua Ordine Mondială să supraviețuiască ci și o mare criză economică care să devasteze întregul sistem financiar mondial. Iar dacă vina acestei crize este aruncată pe umerii administrației Trump, a măsurilor fiscale luate de aceasta și a capitalismului putem vedea cum în 2020 drumul spre Casa Albă este pavat spre un candidat de orientare comunistă din partea Partidului Democrat. Și astfel visul Ocultei mondiale de a transforma SUA într-un stat comunist se poate îndeplini și poate supraviețui creatorilor săi. Astfel, chiar și Hillary Clinton, dacă scapă de închisoare își poate îndeplini visul ținând seama de popularitatea în scădere a Partidului Republican și a președintelui Trump.

O mare criză economică poate fi folosită ca pretext pentru crearea unui organism financiar mondial care să controleze toate economiile lumii și în același timp pentru implementarea unei societăți fără bani de hârtie, o societate în care fiecare tranzacție să fie urmărită și în care mari bănci precum sionista Goldman-Sachs să dicteze regulile jocului. Pentru această criză va fi învinuit fără îndoială capitalismul și va fi folosită drept pretext pentru o serie de măsuri de tip socialisto-comunist care vor sărăci clasa de mijloc, o vor menține pe cea de jos în sărăcie și îi va îmbogăți și mai mult pe marii bogați ai planetei. Este o aplicare la scară planetară a dialecticii hegeliene (problemă-reacție-soluție), un procedeu folosit de Noua Ordine Mondială de nenumărate ori funcționând fără greș și modelând lumea noastră așa cum o știm.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d