Maşini noi pentru pompieri

Rate this post

Miercuri, 29 aprilie 2015, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a predat primul lot de autospeciale Dacia Duster destinate inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, maşinile fiind achiziţionate în cadrul amplului program de înnoire a parcului auto al M.A.I. demarat anul trecut.
masini noi pompieri
Cele 156 de autospeciale Dacia Duster, care vor ajunge în aceeaşi zi la structurile de situaţii de urgenţă, constituie începutul unui proces care are ca scop îmbunătăţirea şi modernizarea dotărilor pe care pompierii le folosesc în misiunile de intervenţie. În cadrul programului de modernizare al parcului auto, Ministerul Afacerilor Interne a contractat aproape 2.900 de autospeciale, reprezentând cea mai mare achiziţie de acest fel din ultimii ani, cu efecte directe în creşterea nivelului de siguranţă al cetăţenilor.
Până în prezent, structurile de ordine publică şi securitate naţională cu atribuţii în zona combaterii criminalităţii au primit 1.617 de autospeciale, urmând ca programul să se încheie în luna iunie, când restul de autospeciale vor ajunge la structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: