Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Miley Cyrus și Selena Gomez, însărcinate cu același bărbat? – Jurnalul24

Miley Cyrus și Selena Gomez, însărcinate cu același bărbat?

Rate this post

Cea mai recentă copertă din revista americana Life & Style susține că vedetele Miley Cyrus și Selena Gomez au fost gravide cu același bărbat şi acela fi putut fi Justin Bieber.

selena si miley gravide

Cu toate acestea, scandalul merge în profunzime. Potrivit publicație, Selena a pierdut sarcina cu copilul lui Justin în 2012 și, înainte de asta, cantăreaţa canadiana, Miley era gravidă cu el, care a făcut avort.

Potrivit articolului, Cyrus a făcut sex cu Bieber în timpul uneia dintre multele pauze care le-a avut în relația sa cu Gomez. Într-una din întâlnirile lor, ea ar fi rămas gravidă.

„Miley i-a spus lui Justin că ar putea fi însărcinată și s-a speriat,  spunîndu-i acesteia că în nici un caz nu ar putea să aibă un copil, astfel, s-ar ruina cariera lor”, a dezvăluit o sursă publicației.

Dar Cryus, în loc să se supere de această poveste, a luat-o cu umor, în contul său de Instagram a publicat coperta revistei.

error: Content is protected !!