Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
„Ministrul apărării” al „Statului Islamic” a fost ucis – Jurnalul24

„Ministrul apărării” al „Statului Islamic” a fost ucis

Rate this post

Shait al-Samerai considerat „Ministrul Apărării” al extremiştilor, a fost ucis în Irak de către forţelor de securitate.
fortele irakiene
Al-Samerai unul dintre şefii grupului terorist „Statul Islamic”, a fost ucis într-o operaţiune specială a forţelor de securitate irakiene, împotriva „Statului Islamic” în provincia Ninive, a raportat agenția de știri iraniană „Fars News”.

În aceeaşi Bătălia au fost ucişi opt militanţi „ISIS”.

Eliminarea „Ministrului Apărării” este încă o pierdere gravă suferită de extremişti. La sfârşitul săptămânii trecute a apărut rapoarte că a murit şeful organizaţiei, Abu Bakr al-Bagdadi, în urma rănilor suferite în timpul bombardamentelor aeriene al coaliţiei americane.

Grup terorist „Stat Islamic” a început ofensiva împotriva provinciilor nordice irakiene în vara anului trecut. Până în prezent, islamiştii mai controlează aproximativ o treime din teritoriul irakian.

error: Content is protected !!