Minore exploatate sexual de proxeneți din Constanța

Rate this post

Miercuri, 21 iunie 2017, DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 a inculpaţilor MOISE IONEL-MARIAN, MOISE DOMNICA-MIHAELA, BĂICEANU COSTEL-ADRIAN şi SPÎRCACI ŞTEFAN-GABRIEL, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.

În perioada mai 2017 – iunie 2017, Moise Ionel-Marian a iniţiat şi constituit, împreună cu Moise Domnica-Mihaela, Spîrcaci Ştefan-Gabriel şi Băiceanu Costel-Adrian, un grup infracţional organizat, la care pe parcurs au aderat şi l-au sprijinit Pîrvu Andrei şi Stroe Cristi-Gabi, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism. Astfel, membrii grupului au recrutat, transportat și adăpostit, în scopul exploatării sexuale, pe artere rutiere de pe raza judeţului Constanța, două minore în vârstă de 13,respectiv 14 ani, inculpaţii obţinând beneficii patrimoniale din practicarea prostituţiei de către acestea.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la data de 20.06.2017 au fost găsite ambele minore exploatate sexual și s-au ridicat în vederea continuării cercetărilor suma de 4200 de lei, un autoturism, mijloace de comunicații şi arme albe.

În ziua de 21 iunie 2017, Tribunalul Constanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile a inculpaţilor Moise Ionel-Marian, Moise Domnica-Mihaela, Băiceanu Costel-Adrian şi Spîrcaci Ştefan-Gabriel iar faţă de inculpaţii Pîrvu Andrei şi Stroe Cristi-Gabi procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: