Moda dincolo de graniţele locale – cum să cumperi online, mai avantajos

Rate this post

Pentru părinţi, timpul este preţios şi trebuie mai mult ca oricând maximizat. Cu atât de multe sarcini de îndeplinit în fiecare zi, a menţine un standard ridicat în ceea ce priveşte stilul vestimentar pare să fie o altă greutate. Un aliat este de partea lor, anume shopping-ul online. Cu bariere depăşite, fără să mai ţină cont de locaţia de unde se cumpără şi care este destinaţia, shopping-ul online cunoaşte un grad de popularitate în creştere.

Avantajele online-ului

Magazinele care s-au nişat pe produse destinate bebeluşilor sunt şi ele o confirmare a faptului că online-ul include de toate. Având în vedere situaţia practică, se şi explică de ce tot mai mulţi părinţi sunt încurajaţi de astfel de opţiuni.

Anul trecut, România ocupa un loc foarte bun, 4, în clasamentul ţărilor unde s-a înregistrat o creştere spectaculoasă în ceea ce priveşte e-commerce-ul. Nici anul acesta nu este mai prejos. Potrivit estimărilor, sursa: iSense Solutions, 80% din căutările românilor se referă la haine, accesorii şi tot ce ţine de îmbrăcăminte. Este un domeniu care ne interesează, ne pasionează şi desigur ne captivează. Studiile arată că, deşi numărul de magazine online este unul mic – vizonam în medie 9 pe an – cercetăm această piaţă destul de des, între 3 şi 4 ori pe săptămână.

Odată ce te prinde microbul, eşti slab să mai rezişti tentaţiilor. Se înţelege şi de ce, având în vedere ofertele şi multiplele avantaje. Iată câteva dintre acestea:

Timpul salvat

Dacă am ajuns să definim totul în ritm fast, atunci nici răbdarea de a face cumpărături nu are cum să fie altfel. Aşadar, avantajul online este că totul se întâmplă rapid, putând să vizionezi multiple stocuri, colecţii, vechi, noi, putând să faci comparaţii într-un timp util.

În rândul părinţilor, asta se traduce prin a se furişa când cel mic doarme, pentru a mai bifa şi alte lucruri ce sunt necesare lui. Un singur click detaliază ce îi interesează, selectează şi fac ţinute complete în câteva minute. Ba chiar fără efort şi extra oboseală, cum se întâmplă în clasicele episoade de cumpărături prin magazine.

Oferte greu de refuzat

Cu toate garanţiile necesare pentru a împlini sesiunea de shopping cu gradul calitativ de aşteptat, magazinele online s-au înarmat cu oferte. Se poate desface coletul la primire, retur gratuit, cu transport de asemenea gratuit la atingerea unor anumite valori de comandă.

Cât despre varietatea tipurilor de produse şi aici există avantajul multiplu. Spre exemplu, în cazul cumpărăturilor pentru copii, la capitolul haine, un singur site include hainele potrivite pentru bebeluşi, cât şi pentru cei mai mari. Spre exemplu www.dunmag.ro include articole vestimentare pentru nou născuţi, copii de la 3 şi până la 8 ani, accesorii precum şi costumaţii specifice personajelor îndrăgite de cei mici – un singur loc, mai multe opţiuni.

Iată aşadar cum a extinde ofertele aduce şi avantajul de a fi o sursă mai apreciată în materie de cumpărături. Având în vedere cât de mult îndrăgesc copiii personajele din desene animate, având în vedere că uneori se organizează petreceri tematice, astfel de ţinute sunt şi ele necesare. De asemenea, printurile, lucrurile ce au un design inspirat din lumea Disney sunt mereu favoritele copiilor.

Acelaşi exemplu, Dunmag, ne oferă un exemplu edificator din acest punct de vedere. Un ghiozdan pentru grădiniţă şi nu numai, cu Pokemon, bate oricând în preferinţe orice alt model simplist. O lenjerie de pat cu Mickey Mouse poate fi chiar factorul psihologic ce îl ajută pe copil să capete încredere şi plăcere în a dormi singur. Ori un părinte înţelege cel mai bine aceste aspecte, de unde şi aprecierea ce o acordă unor surse de shopping de genul.

De la necesar la practic

Shopping-ul este o plăcere. Cel puţin abia cum se poate spune asta. În infinitele opţiuni de pe piaţă este cu atat mai greu să găseşti ce te interesează, necesitând mai cu seamă răbdare, dar şi timp de selectie. Aşadar, online-ul s-a transformat încet şi sigur într-un punct de interes pentru vaste categorii de persoane. Asta se demonstrează de la an la an. Şi cum să nu fie o plăcere când comanda vine direct la uşa cu minimum de efort? Asta înseamnă mai mult timp pentru alte activităţi şi plăceri zilnice.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: