MTV și gangsta rap-ul, unelte pentru controlul maselor

Rate this post

Sub-cultura promovată de canalul de televiziune MTV a luat amploare începând cu anii 1980 dar mai ales odată cu introducerea genului gansta rap. Prin promovarea consumului de droguri, infracțiunilor și a găștilor de cartier s-a inoculat în mentalul tineretului o anumită formă de comportament criminal. Gangsta rap-ul prezintă ca fiind “cool” să comiți infracțiuni, să te droghezi sau să ajungi la închisoare. Cântăreți cunoscuți precum Ice-T, Snoop Dogg sau Notorious Big sunt printre cei mai cunoscuți reprezentanți ai genului fiind în același timp modele de comportament infracțional. Tineretul care “gustă” acest gen de așa zisă muzică imită comportamentul infracțional promovat de gangsta-rap și ajunge în atenția organelor de represiune. Mai pe scurt gangsta rap-ul pregătește tinerii pentru a deveni infractori și a ajunge la închisoare. Dar acesta este și scopul. Oculta mondială înseamnă să fii la degetul mic al Statului și cine este dependent în cel mai mare grad de Stat dacă nu un pușcăriaș. Odată ce un tânăr intră în atenția organelor Statului pentru comportament criminal nu mai scapă ușor. Asta dacă mai scapă. Nu mai punem la socoteală și obiceiurile proaste pe care le tinerii le deprind cu această ocazie (violență, droguri) și de care vor scăpa greu. Gansta rap-ul promovează deasemenea violența contra poliției și a altor organe de ordine. Este cea mai scurtă cale spre închisoare și cântăreții care promovează acest gen muzical în rândul tinerilor o știu foarte bine. Mulți dintre acești cântăreți sunt în solda Ocultei mondiale în timp ce alții sunt simpli idioți utili. Dar toți câștigă bani buni în urma pactului cu diavolul. Majoritatea indivizilor care promovează acest gen muzical sunt oameni slabi care pozează în duri în timp ce comit infracțiuni.

Și în România trupe precum BUG Mafia sau La Familia promovau la un moment dat așa zisa cultură de cartier care de cele mai multe ori avea o singură finalitate:închisoarea.Probabil acești cântăreți nu realizau ce făceau în timp ce pozau în  “gangsteri” cu sânge rece dar inginerii sociali care au lansat virusul gangsta rap-ului realizau la ce pun umărul.

Cel mai recent comportament infracțional promovat de un cântăreț aparținând gangsta rap-ului este cel al “artistului” Snoop Dogg  care îndeamnă la asasinarea președintelui american Donald Trump. În cazul în care cineva va apăsa totuși pe trăgaci Snoop Dogg ar trebui chemat să dea cu subsemnatul la Poliție.

Mijloacele de divertisment sunt folosite de către Oculta Mondială fără milă într-un efort de spălare a creierului la nivelul întregii planete atât pentru a promova politicile Noii Ordini Mondiale cât și pentru a ține publicul ocupat astfel încât acesta să nu observe politicile anti-umanitate promovate de liderii noștri. Divertismentul este mult mai ușor de acceptat de către mase spre deosebire de propaganda promovată prin știri sau emisiunile de analiză politică astfel încât, mai ales în SUA, mesajele propagandistice sunt inoculate prin Hollywood sau MTV, nemaipunând la socoteală emisiunile de divertisment ale marilor canale de televiziune.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!