Musulmanii radicali, trupe de șoc ale Noii Ordini Mondiale

Rate this post

Afluxul de refugiați din Orientul Mijlociu spre state ale Occidentului a dat peste cap societățile din aceste țări. Acești indivizi care caută un nou cămin în țări ca Germania, Franța sau Italia sunt, însă fără să realizeze, trupe de șoc ale guvernelor occidentale folosite pentru a intimida băștinașii. Dar principalul lor rol este distrugerea drepturilor și libertăților occidentalilor. Acesta este motivul principal pentru care au fost primiți de cancelarul Merkel și alți lideri occidentali, marionete ale Noii Ordini Mondiale dar din păcate mass-media uită să analizeze acest fapt. Statul polițienesc se instalează pe oasele victimelor atentatelor teroriste comise de asasini din rândul migranților sau al unor cetățeni musulmani radicalizați.

Cetățenii care acceptă limitarea libertăților în schimbul securității sunt cel puțin la fel de inconștienți ca sinucigașii care comit atentate teroriste. Despre liderii occidentali nu se poate afirma acest lucru deoarece ei știu ce fac. Din păcate atentatele nu sunt singurul motiv pentru care drepturile fundamentale au de suferit. În numele corectitudinii politice și pentru a nu-i “supăra” pe musulmani sunt interzise în aceste state sărbători creștine sau obiceiuri ale acestei religii (ca de exemplu cântarea colindelor). Mai multe magazine din Marea Britanie și Irlanda au renunțat la vânzarea cărnii de porc la cererea musulmanilor din aceste țări. În Germania s-au lansat chiar și petiții pentru a interzice Oktoberfest pentru a nu-i ofensa pe musulmani. Sunt nenumărate exemple de astfel de comportament tiranic și ele se înmulțesc pe zi ce trece.

Știm astăzi că mulți dintre musulmani nu se vor adapta în țările care îi primesc închizându-se în ghetouri care sunt interzise băștinașilor, aceștia din urmă neavând curajul să intre din cauza pericolului de a fi violentați de migranți. State ca Suedia sau Norvegia sunt infestate de musulmani orașe ca Malmo suedez intrând sub controlul hoardelor de musulmani agresivi, cerându-se chiar intervenția armatei în aceste zone.

Pericolul este real și el va căpăta amploare pe măsură ce valuri noi de migranți vor asalta țărmurile Europei odată ce Turcia le va da drumul mai ales că neînțelegerile dintre conducerea acestui stat și UE au reapărut.

Ca un fapt curios trebuie spus că Islamul radical face casă bună cu comunismul.În SUA,cete de agitători comuniști pun presiune pe președintele Trump pentru a permite accesul în Statele Unite cetățenilor musulmani fără ca aceștia să fie verificați la graniță. Dar nu trebuie să ne mire totuși că islamul radical și comunismul fac casă bună. Ambele sunt autoritare urmărind preluarea controlului total asupra societății de către o Elită de psihopați. Dar islamul radical face casă bună și cu gangsta rap-ul, ambele promovând violența și infracțiunile. Asasinii de la Charile Hebdo erau fani ai genului gangsta-rap dar ei sunt doar vârful unui iceberg uriaș.

Pe măsură ce migrația din țările lumii a Treia spre Europa se întețește cresc și numerele din sondaje ale politicienilor anti-Sistem. Olanda sau Franța sunt doar câteva exemple în acest sens dar trebuie să fim atenți deoarece mâna Noii Ordini Mondiale este grea și nu e exclus ca acești lideri populiști să fie “convinși” să își schimbe convingerile. Exemplul lui Tsipras din Grecia este cel care ne vine primul în minte. Iar un alt exemplu poate fi oferit de președintele american Donald Trump, un alt politician care a fost “convins” să renunțe la o parte din promisiunile sale de campanie. Decizia lui Trump de a trimite trupe în Siria pentru a lupta contra ISIS este de înțeles. Dar sunt de neînțeles deciziile acestuia de a nu coopera cu Rusia în Siria (o altă promisiune de campanie încălcată) și de a menține pe termen nedeterminat aceste trupe pe teritoriul sirian. Acești soldați americani vor fi folosiți mai mult ca sigur pentru a pune presiune asupra președintelui Assad astfel încât acesta să accepte împărțirea Siriei ori părăsirea puterii.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: