Noblesse Interiors, partener oficial Elle Deco Romanian Design Awards 2016

Rate this post

noblesseinteriors_2

Noblesse Interiors, lider in amenajarile interioare si partenerul de incredere al arhitectilor si designerilor a sustinut si anul acesta profesionistii din domeniul designului de interior, fiind partener oficial Elle Deco Romanian Design Awards 2016. Gala decernarii premiilor a avut loc pe data de 11 Octombrie 2016, la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.

Elle Deco Romanian Design Awards 2016, competitie in cadrul caruia au fost premiati cei mai talentati profesionisti din domeniul designului de interior, a avut drept partener oficial pe liderul in amenajarile interioare si sustinatorul arhitectilor si designerilor, Noblesse Interiors. Evenimentul s-a desfasurat pe data de 11 Octombrie 2016, la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, centru de arte si evenimente, un loc unic in Romania.

Moderatorii evenimentului au fost Cosmin Tudoran alaturi de Ileana Raducanu, redactor-sef Elle Deco.

Concursul a adunat peste 140 de proiecte originale, din care publicul si juriul au ales castigatorii pentru originalitatea si creativitatea proiectelor lor. Premiile au constat in Trofeul Elle Deco (realizat de Catalin Nastasoiu), diplome si goodie bag-uri. Din juriu au facut parte si reprezentantii Noblesse Interiors, care au acordat premiul special Noblesse Awards, continuand traditia acestui premiu anual inceput in 2012.

Invitatii in numar foarte mare (aproximativ 300 de persoane) s-au bucurat de atmosfera unica a Palatului Noblesse, un spatiu unic dedicat designului de interior si au admirat interioarele amenajate in stiluri diferite si piesele de mobilier si iluminat, semnate de mari designeri internationali. Interioarele grandioase aflate in Showroom-ul Noblesse Interiors si designul maret al acestora trec testul timpului, esentele elegante si finisajele alaturandu-se pentru a forma articole uimitoare de mobilier din diferite stiluri precum Baroc, Regent, Florence, Art Deco, Neoclasic. Showroom-ul Noblesse Interiors este gazduit de Palatul Noblesse, cladire complet restaurata si amenajata de designerii Noblesse Interiors.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa.

Cu aceasta ocazie designerii si arhitectii s-au recreat in Biblioteka Hub, spatiu amenajat in stil industrial – design la demisolul Palatului Noblesse si creat special pentru acestia. Biblioteka Hub a fost conceputa drept un loc de documentare, inspiratie, ideal pentru intalnirile designerilor si arhitectilor cu clientii, dar folosit si pentru organizarea periodica a workshop-urilor si a cursurilor dedicate profesionistilor din domeniul designului interior.

Loredana Preda, CEO Noblesse Group a subliniat importanta brandului Noblesse Interiors, importator si reprezentant al celor mai importanti producatori de articole de mobilier, corpuri de iluminat, placari si decoratiuni, ideale atat pentru proiecte rezidentiale, cat si pentru HoReCa, sedii publice si birouri.

Arhitectii si designerii au fost incantati de intreaga experienta, fiind asteptati si la alte evenimente si workshop-uri organizate periodic de Noblesse Interiors special pentru ei.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: