Noua Ordine Mondiala si copiii

Rate this post

spalare creiere copii
Dupa ce omenirea a scapat din ghearele flagelului comunist multi au crezut ca va incepe o noua era a libertatii, prosperitatii si echitatii. Din nefericire acestia s-au inselat. Sistemul care a cuprins Terra, a instaurat o noua dictatura cu mult mai perfida decat cea ideologica. In fruntea acestei dictaturi se afla corporatii din diferite domenii (economic, informatic, petrolier etc.) controlate de indivizi fara scrupule. Aceste elite, ce se afla cu mult deasupra legii urmaresc sa instaureze o Noua Ordine Mondiala care va pune stapanire in totalitate pe trupurile si sufletele celor ce populeaza aceasta planeta. Pentru a inregimenta individul in aceasta brava lume noua, Sistemul, pe langa alte tehnici va folosi in mod agresiv si spalarea creierului. Pentru a fi cat mai eficienta spalarea creierului trebuie sa se faca inca din copilarie. In aceasta perioada critica omul este foarte sugestionabil, simtul sau critic fiind slab dezvoltat. Deasemenea, o alta tactica pe care Sistemul o abordeaza urmareste sa tina copii cat mai departe de parinti si de cadrul familial. Copiii vor fi educati crezand ca statul este singurul lor parinte. Germania nazista a folosit pana la paroxism inregimentarea copiilor in diferite organizatii. Una din cele mai cunoscute a fost “Tineretul Hitlerist”. Copii de peste 14 ani crescuti in cadrul acestei organizatii au ajuns printre cei mai fanatici slujitori ai regimului hitlerist.

Multi au ajuns criminali de razboi fiind condamnati la diferite pedepse. Printre ultimii aparatori fanatici ai lui Adolf Hitler s-au aflat si copii de 14 sau 15 ani. Acest fapt demonstreaza ca indoctrinarea de la o varsta frageda este cea mai eficienta. In Rusia contemporana au aparut tabere in care copii de 9 pana la 18 ani se antreneaza imbracati in uniforme militare si cu arme. Pe langa socializarea de care au parte in aceste tabere (un lucru bun) acesti copii rusi sunt indoctrinati si spalati pe creier astfel incat sa considere statul adevaratul lor parinte.

Vedem si alte indicii foarte subtile (mai ales in societatea capitalista) prin care se incearca incet dar sigur instrainarea copiilor de parinti, urmand ca primii sa fie asfel crescuti in afara cadrului familial. Iata cateva indicii: parintii care isi petrec din ce in ce mai mult timp la job decat acasa isi lasa copii in grija unor institutii educationale(mai ales private). Programele afterschool sunt la mare moda…Deasemenea, parintii ce sunt plecati la munca in strainatate isi lasa copii singuri sau in diferite institutii educationale. Acesti copii nu vor avea parte de dragostea pe care o poate oferi cadrul familial si o vor considera pe “doamna educatoare” adevarata lor mama. Intr-un interviu memorabil (din 2007) regizorul Aaron Russo (grav bolnav de cancer la prostata in acea perioada ) dezvaluia faptul ca Nicholas Rockeffeler, unul din membrii familiei Rockeffeler a incercat sa il recruteze pentru unul din think tank-urile sale (mai precis Council of Foreign Relations). Nicholas Rockeffeler i-a destainuit lui Russo faptul ca familia Rockeffeler a creat miscarea feminista si a militat pentru ca femeile sa aiba drepturi egale ca si barbatii. Unul din motive era ca astfel femeile vor fi integrate in piata muncii nemaiavand timp sa se ocupe de copii. Astfel acestia din urma vor fi crescuti si educati de catre stat. Vedem adevarul spuselor lui Nick Rockeffeler in jurul nostru. E greu de crezut ca un muribund (Russo va muri peste 2 luni de la interviu) s-ar fi apucat sa spuna asemenea minciuni gogonate incarcandu-si constiinta. Se pare ca, clanul Rockeffeler este un mare admirator al socialismului (pe langa eugenie). Intr-un articol din New York Times 8-10-1973 David Rockeffeler (patriarhul familiei Rockeffeler) il lauda pe Mao Zedung pentru reusita experimentului comunist (Marele pas inainte si Revolutia Culturala ce au provocat peste 60 de milioane de morti). David Rockeffeler a dezvoltat relatii stranse si cu Fidel Castro desi acesta face parte din lagarul socialist (oficial opus capitalismului SUA). Rockeffeler este un capitalist dar facand parte din cabala ce controleaza din umbra Terra a realizat ca socialismul este singura ideologie prin care populatia Terrei poate fi condusa de o mana de elite. Cresterea si educarea copiilor de catre stat va distruge in totalitate spiritul independent al omului. Programele afterschool si taberele de antrenament pentru copii din Rusia sunt doar preambulul. Oculta retrograda are nevoie de o criza puternica (pe plan politic, militar, social si economic) pentru a-si pune instaura Guvernul Mondial. Odata instaurat acesta e posibil ca familiile sa fie obligate sa isi lase copii in seama statului.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: