“Nu himen, nu diamant” – pagina de Facebook care a stârnit controverse dure, le cere fetelor să fie virgine atunci când se căsătoresc

Rate this post

nu himen nu diamant
“Nu himen, nu diamant” este numele unei noi pagini pe Facebook, care și-a câștigat popularitatea în ultimele zile. Nu numai pentru că și-a mărit numărul de fani, ci și pentru ridicolul și critica pe care a generat-o existența sa pe Web.

Motivul acestei pagini pentru să fie simplu, femeile sunt încurajate să se abțină de la sex până după noaptea nunții.

Creatorul său a fost criticat dur, în general de către grupurile feministe și ridicole de pe rețele de socializare, precum Twitter. "Sexist", "degradant", "discriminatoriu" … Acestea sunt câteva dintre adjectivele dedicate pagini în aceste zile pe Internet. 

Pagina a ajuns cu câteva zile în urmă la o mie de fani, astăzi depășește cu mult 4.000. De departe de a fi închisă, ei le-au descris pe cele care critică pagina, ca fiind "feministe" și spunând că "99% sunt supraponderale."

Motto-ul paginii încurajează, de asemenea, ca femeile care nu sunt virgine la căsătorie să fie respinse. "Dacă ea nu au fost suficient de bună pentru omul care a avut-o, de ce ar fi suficient de bună pentru tine?".

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: