Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Nu vrem venit minim garantat! – Jurnalul24

Nu vrem venit minim garantat!

Rate this post

Pentru sacrificiul făcut în timp ce stăm în casă și vedem cum afacerile noastre se prăbușesc în timpul epidemiei COVID-19, guvernul actual trebuie să ne răsplătească cum trebuie. Dar nu dându-ne bani sub forma venitului minim garantat așa cum doresc anumite persoane din politica noastră. Vrem politici concrete care să repună economia pe picioare. Nu vrem venit minim garantat deoarece acesta este un simptom al sclaviei față de Stat și nimic mai mult.

Să presupunem că Statul în bunătatea lui îți dă o anumită sumă sub forma venitului minim garantat. Dar ce îți cere statul în schimb?Că tot trebuie să îți ceară ceva, nu-i așa? Îți va cere supunere totală. Dacă respectivul Stat are instalat un Sistem de Credit Social precum cel din China am sfeclit-o. Statului îi va fi ușor să taie macaroana (venitul minim garantat) celui care face gură și nu este un bun cetățean. Pe fondul robotizării și pierderii locurilor de muncă din aproape toate domeniile, oamenii vor rămâne fără locuri de muncă.

Soluția guvernanților? Venitul minim garantat care îți garantează statutul de sclav. Mai bine angajat la Stat decât întreținut de Stat cu un venit minim garantat. În cazul în care ești angajat la Stat, ai măcar o contrapondere la pretențiile Statului-munca ta. Dacă nu mai ai loc de muncă și Statul îți dă un venit minim garantat cel din urmă poate face ce vrea cu tine…Sunteți sceptici în privința faptului că roboții vor lua aproape toate locurile de muncă? Odată cu dezvoltarea Inteligenței Artificiale aceasta va fi în stare să preia cu succes inclusiv slujbele care necesită pregătire înaltă. Excepțiile vor confirma regula. Și toată mass-media românească prezintă aceasta de parcă ar fi un lucru bun.

Ce vor face cei care își vor pierde locurile de muncă în dauna roboților și a Inteligenței Artificiale? Sclavi ai Statului scrie pe fruntea lor. Iar în viziunea arhitecților globalismului de tipul Soros sau Bill Gates, sclav este un cuvânt care este  luat foarte în serios. Deci domnilor guvernanți, nu vrem venit minim garantat ci măsuri inteligente de refacere a economiei.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!