Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Numărătoare inversă până la Armaghedon – Jurnalul24

Numărătoare inversă până la Armaghedon

Rate this post


Deși din ce în ce mai puțini încearcă să nege, este foarte clar că președintele Donald Trump a ajuns într-o foarte mare măsură sub controlul guvernului invizibil care controlează America și părți semnificative din Occident. Pentru a-l distruge pe Trump Oculta mondială aruncă împotriva lui o Coree de Nord foarte belicoasă și o Chină care îi face galerie lui Kim Jong Un. Războiul stă să izbucnească în Peninsula Coreeană în timp ce administrația americană ia în calcul toate posibilitățile, inclusiv un atac asupra statului comunist. Conflictul poate deveni nuclear mai ales dacă China, statul care îl controlează pe Kim Jong Un, se va implica. Mulți analiști au recunoscut că ne aflăm într-o situație cu mult mai gravă decât cea din timpul Războiului Rece.

La această situație tensionată se adaugă și atacul cu arme chimice din Siria, atac ce l-a făcut pe președintele Trump să adopte un ton mult mai agresiv la adresa președintelui Assad, nefiind astfel exclus ca SUA să ia măsuri împotriva Siriei. Atacul lui Trump la adresa președintelui sirian este însă pripit și pune și mai mult gaz pe foc. Nu există dovezi că trupele siriene au folosit arme chimice împotriva populației, acesta putând fi foarte bine un false-flag bine executat de către rebelii anti-Assad. Dar președintele Trump a mușcat momeala întinsă de Oculta mondială și, după cum a afirmat el însuși (impresionat de moartea unor copii sirieni în atac), va lua mai devreme sau mai târziu decizii importante cu privire la Siria. Acest lucru însă îl va aduce mai devreme sau mai târziu într-un conflict deschis cu Rusia. Dar asta doresc globaliștii și Neoconii de care s-a înconjurat Donald Trump. Pe fundalul crizei nord-coreene președintele Trump avea nevoie ca de aer de sprijinul președintelui Putin dar acest sprijin pare din ce în ce mai improbabil. Un atac sau alte măsuri agresive la adresa Siriei va fi un atac la adresa Rusiei și va apropia această din urmă țară de China ducând la nașterea unei alianțe împotriva NATO și la un război mondial.

Revenind la copii sirieni morți care l-au impresionat pe Trump, putem să adăugăm că președintele american este ipocrit. În timp ce Arabia Saudită face prăpăd în Yemen cu armele americanilor ucigând mii de copii, liderul de la Casa Albă uită acest lucru. Nu trebuie să uităm de asemenea că primul raid antiterorist al președintelui Trump (desfășurat tot în Yemen) s-a soldat cu moartea mai multor copii.

Deci apare o întrebare legitimă: cine este criminalul mai mare?
În ciuda unor intenții bune este foarte posibil ca președintele Trump să sfârșească prin a deveni o nouă marionetă a Noii Ordini Mondiale, lucrând pentru implementarea Agendei acesteia asemenea fostului lider american Ronald Reagan.

error: Content is protected !!