Oare stim ce inseamna o igiena intima corespunzatoare?

Rate this post

Cand vine vorba despre igiena intima, multe dintre noi se feresc sa vorbeasca despre acest lucru. Este important sa constientizam importanta acestui aspect in viata noastra, sa alegem produsele de igiena intima corespunzatoare si sa mergem o data pe an la un control medical.

Acest subiect este dezbatut foarte putin si nu se incearca popularizarea importantei unei igiene corespunzatoare. Doar printre prietene sau in mici grupuri de fete se mai aude cate o discutie referitoare la problemele intime, insa in rest, subiectul nu este abordat.

Si pana la urma, de ce ar trebui sa vorbim mai mult? In primul rand, o igiena corespunzatoare inseamna o femeie sanatoasa. Cu o ingrijire potrivita, te poti feri de anumite boli si poti duce o viata fara probleme. Poate multe dintre noi considera ca stiu ce fac, ca folosesc produsele potrivite si ca nu au nevoie de alte produse de igiena intima. Le folosesc pe cele obisnuite de foarte mult timp si cred ca sunt in regula. S-ar putea sa fie adevarat, insa este bine sa incercam si ceva nou.

Cred ca am ramas putin in urma la acest capitol si asta se vede. Sunt o multime de femei bolnave care nu merg la doctor. Toate aceste subiecte tabu, pe care le evitam, ne fac mai mult rau decat bine. Nu exista o educatie in aceasta privinta, iar fetele, de mici nu sunt invatate ce inseamna o igiena corespunzatoare. Ar trebui sa fim mai deschisi si sa imbratisam lucrurile noi care ne sunt puse la indemana.

Am hotarat sa vorbesc despre acest subiect si sa impartasesc o noua descoperire. Este vorba de niste produse de igiena intima, pentru femei, aduse din Ungaria si anume produse de la Femifit. Este vorba de un produs nou pe piata romaneasca, care se adreseaza femeilor si le invata cum trebuie sa fie o igiena intima corespunzatoare, cu niste produse realizate de un medic ginecolog. Pe site-ul lor, femifitshop.ro, veti gasi mai multe detalii despre aceste produse, dar si cateva motive care va vor face sa constientizati cat de importanata este igiena intima. Cel putin mie, aceste produse mi-au starnit interesul si am hotarat ca voi avea grija de mine.

Doresc sa incurajez discutiile intre femei despre acest subiect si as vrea sa vad in sectiunea de comentarii ce parere ai si tu despre acest subiect?

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: