Oltencele şparlesc energia electrică

Rate this post

În baza Protocolului de colaborare între Jandarmeria Română și Distribuție Energie Oltenia, jandarmii olteni au sprijinit, marți, 20 februarie 2018, reprezentanții Distribuției Energie Oltenia în organizarea și desfășurarea unor acțiuni de inspecție și control în vederea depistării și instrumentării în teren a cazurilor de nerespectare a normelor legale de consum în domeniul energiei electrice ( consumul fraudulos prin sustragere de energie electrică).

Pe timpul acțiunilor desfășurate în comun, au fost constatate următoarele : Numita P.M., în vârstă de 33 de ani, a fost depistată la locuinţa din comuna Fălcoiu, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric. Numita M.N., în vârstă de 25 de ani, a fost depistată la locuinţa din comuna Dobrosloveni, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric. Numita I.D., în vârstă de 42 de ani, a fost depistată la locuinţa din comuna Dobrosloveni, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric.
Jandarmii au legitimat persoanele în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: