Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
OLTENI REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ŞI ŞANTAJ – Jurnalul24

OLTENI REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ŞI ŞANTAJ

Rate this post

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din judeţul Olt au ridicat 250 de g. de cannabis, o sabie ninja şi un pistol cu gaze, de la doi bărbaţi bănuiţi că ar fi introdus în ţară 3 kilograme de cannabis şi ar fi ameninţat cumpărătorii cu pistolul, pentru recuperarea datoriilor. Cei doi au fost reţinuţi.
droguri
Marţi, 28 aprilie 2015, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, cu sprijinul luptătorilor de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au efectuat o percheziţie în comuna Izbiceni, la locuinţa a doi bărbaţi, bănuiţi de trafic de droguri. În urma percheziţiei au fost ridicate aproximativ 250 de grame de cannabis, instrumente performante de cântărire, o sabie ninja şi un pistol cu gaze.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – 2015, cei în cauză ar fi introdus în ţară, aproximativ 3 kilograme de cannabis provenite din Italia, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat pe teritoriul comunei Izbiceni, în judeţele limitrofe şi în municipiul Bucureşti. De asemenea, din investigaţii a reieşit că, pentru recuperarea datoriilor, aceştia i-ar fi ameninţat pe cumpărătorii de droguri cu pistolul cu gaze, introdus ilegal în ţară, din Italia.
Cei doi au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc şi şantaj, urmând ca, în cursul zilei de 29 aprilie, să fie prezentaţi Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!