Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Pasi simpli pentru un corp sanatos, de invidiat – Jurnalul24

Pasi simpli pentru un corp sanatos, de invidiat

Rate this post

Pentru a avea un corp sanatos si armonios nu este nevoie doar de o dieta magica de 2 saptamani in care sa te chinui sa slabesti iar apoi sa constati ca ai pus kilogramele inapoi, sau chiar mai multe. A avea un corp sanatos inseamna si o minte sanatoasa, fara stres dar si o rutina pe care sa o ai toata viata. Mai jos descoperi cativa pasi simplu care sa te ajute sa ai o viata sanatoasa dar si un corp frumos.

Exercitii fizice

Pentru sanatate, exercitiile fizice sunt inevitabile, toata lumea trebuie sa aiba saptamanal un program dedicat doar pentru asta. La Dina Jumps Constanta gasesti o variatate de clase de aerobic, Kangoo Jumps, zumba – care este un dans interesant pentru cei care isi doresc ceva in plus fata de exercitiile fizice simple.

Gasesti inclusiv pentru copiii tai clase de Kangoo Kids care imbunatatesc echilibrul, orientarea in spatiu, coordonarea, rezistenta, simtul ritmului, postura corpului, autocunoasterea si jocurile in grup. De asemenea ajuta la prevenirea obezitatii la copii si la combaterea stresului, in plus copii se vor distra facand aceste exercitii.

Este foarte important sa ai in vedere si exercitiile fizice pentru copii, ei trebuie sa fie foarte activi, sa-si consume energia intr-un mod practic si sa creasca armonios.

Alimentatia

Bineinteles ca alimentatia este un alt element cheie pentru un corp sanatos, dar asta nu inseamna ca toata viata trebuie sa mancam doar salate, ci si avem grija sa consumam alimente de calitate. De asemenea o dieta corecta trebuie sa contina de toate, intr-un echilibru perfect: legume, fructe, lactate si carne. Un alt element foarte important este hidratarea, cand bei destula apa plata intr-o zi, intr-un timp scurt vei observa efectele miraculoase pe care le are chiar apa. Te va ajuta sa ramai hidradat, sa iti mentii greutatea si sa ai un ten de invidiat, hidradat si luminos.

Minte sanatoasa – corp sanatos

Totul porneste de aici, trebuie sa iti doresti sa fii sanatos si sa ai un stil de viata corespunzator. Pentru fiecare este diferit si se pot incerca diferite metode de meditatie sau chiar Yoga, poti incerca chiar Yogalates la Dina Jumps – te va ajuta sa iti regasesti echilibrul fizic si psihic, yogalates este programul cel mai indicat, folosind elemente din yoga si pilates.

Incearca sa combini aceste trei elemente cheie si cu siguranta te vei simti si vei arata bine, interior si exterior!

error: Content is protected !!