Percheziții în trei județe, pentru depistarea unor hoți care acționau în Italia

Rate this post


În ziua de 5 ianuarie 2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcției de Investigații Criminale efectuează un număr de 17 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea, Argeş şi Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada octombrie 2015 – februarie 2016 a fost constituit un grup infracţional organizat format din mai multe persoane de cetăţenie română care au acţionat în mod coordonat în scopul comiterii de infracţiuni de furt calificat pe teritoriul Italiei. Membrii grupului infracţional ar fi sustras prin efracţie, pe timp de noapte, din două depozite aparţinând unor societăţi comerciale situate pe raza localităţilor Rolo şi Sona, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 750.000 de euro.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu Direcţia Generală Anticorupţie şi Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: