Persoane dispărute, căutate de poliţişti

Rate this post

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a două persoane dispărute şi fac apel la cei care pot da relaţii despre acestea să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

mangaru cristian disparut
Poliţia municipiului Slatina a fost sesizată despre faptul că, în noaptea de 13/14 aprilie 2015, MANGÎRU CRISTIAN, de 35 ani, din municipiul Slatina, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că persoana este cunoscută în evidenţe cu afecţiuni psihice şi a mai plecat de la domiciliu, fără a anunţa familia, de fiecare dată revenind după câteva zile.
Semnalmente: înălţime 1,60 metri, ochi căprui, păr negru tuns scurt. Prezintă mai multe tatuaje la nivelul braţelor, iar pe spate are tatuat un desen ce înfăţişează un dragon. La nivelul capului, zona parietală stânga, prezintă o cicatrice orizontală, urmare a unui accident rutier. La data dispariţiei era îmbrăcat cu pulover de culoare neagră, blue jeans de culoare deschisă, pe cap purta o şapcă de culoare închisă, iar în picioare, tenişi.

Joi, 23 aprilie 2015, Bălosu Valeria, din oraşul Scorniceşti, a solicitat efectuarea de cercetări privind dispariţia de la domiciliu a fiului său, BĂLOSU DUMITRU, de 38 ani, din oraşul Scorniceşti.
Acesta, în ziua de 28 martie 2015, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din cercetări s-a stabilit că, anterior, a mai plecat de la domiciliu, revenind după două săptămâni.
Semnalmente: înălţime 1,70 – 1,75metri, părul şaten, ochii căprui, faţă ovală. La data dispariţiei, purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, o geacă din fâş şi era încălţat cu ghete negre, cu şiret.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: