Poate supraviețui Pământul unui război nuclear?

Rate this post

În urmă cu câțiva ani scriitorul David Icke ne făcea mai optimiști afirmând pe scenele lumii că domnia Ocultei mondiale se va prăbuși rapid și decisiv în cel mai scurt timp. “Va fi șocul eternității lor”, afirma scriitorul britanic despre liderii Ocultei mondiale. Însă de-atunci au trecut câțiva ani și David Icke și-a schimbat opinia spunând că sunt șanse foarte mari să trăim pe propria piele un viitor distopic. Ce l-a făcut să își schimbe părerea este un mister pe care nu îl vom putea rezolva însă în urmă rămâne un gust amar.

Dar ni se oferă din nou șansa să fim optimiști…Scriitorul și realizatorul de emisiuni american David Willcock ,cu spatele apărat de o armată de whitsleblower-i dezvăluie existența unui pol de putere ascuns (Alianța Programului Secret Spațial) care luptă contra Ocultei mondiale cu mare succes. Cu atât de mare succes încât, afirmă David Willcock, înfrângerea Ocultei mondiale este o chestiune de timp. Aceasta ar fi cea mai mare și mai bună veste pentru toți deznădăjduiții care speră într-o lume mai bună.

Din păcate oricât am vrea să fim de optimiști, realitatea îl contrazice pe David Icke de-acum câțiva ani și îi dă dreptate lui David Icke de astăzi.Și îl contrazice pe David Willcock cu toată armata lui de whitsleblower-i. Să sperăm că David Willcock are dreptate când spune că acestea sunt ultimele răbufniri ale unui Sistem ocult aflat pe patul de moarte. Să sperăm…Până atunci, din nefericire, ne așteaptă un război al SUA cu Iranul. O mică scânteie care va arunca planeta în aer și ne va pune în fața ultimului Război Mondial la care va fi martoră planeta noastră și pe bazele căruia se va construi o Nouă Ordine Mondială. Ultima Ordine Mondială. Acesta va fi sfârșitul istoriei atât de așteptat de Fukuyama iar Trump, dacă o continuă pe linia sa sionistă, va fi profetul lui. Sută la sută vor fi folosite arme nucleare care vor ucide sute de milioane de oameni. Asta conform celor mai optimiste prognoze.

Dar va supraviețui planeta unui război nuclear?

Conform teoreticienilor și analiștilor militari, cei mai mulți nu vor muri datorită exploziilor nucleare ci datorită emisiilor radioactive: dar chiar va fi așa? Sau nu? Nu este oare posibil ca știința pusă în slujba pumnului de fier a forței militare să fi construit arme nucleare care să explodeze fără ca emisiile radioactive să fie prezente pentru mult timp urmând să se disipeze apoi? David Willcock și anumiți whistleblower-i care l-au contactat afirmă că așa stau lucrurile. Este foarte posibil ca o astfel de tehnologie să facă un război nuclear acceptabil pentru elitele psihopate. Da, va face cel puțin sute de milioane de victime dar planeta va fi locuibilă după un anumit timp. Asta poate este și explicația faptului că Oculta mondială insistă cu cartea încercuirii Rusiei și îl incită pe Donald Trump la un comportament agresiv contra Iranului. Asta nu poate rezulta decât în război planetar-nuclear care nu îi va avea câștigători decât pe liderii ascunși ai planetei noastre.

Paradoxal,un război nuclear la scara întregii planete nu ar fi cel mai rău lucru.Ce va urma după va fi cu adevărat înfricoșător. O distopie rezultată din combinația dintre “Jocurile Foamei”, un “1984” orwellian, Minunata Lume Nouă și cele mai înfricoșătoare coșmaruri ale umanității. Va fi cu adevărat exploatarea omului de către om în toată puterea ei.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d