Polițiștii și militarii -“câini” ai Noii Ordini Mondiale

Rate this post

Americanii nu ar trebui să îi atace atât de agresiv pe ruși pe tema anexării peninsulei Crimeea. Sigur, aceasta este o locație strategică foarte importantă mai ales pentru regiunea Mării Negre. Poate găzdui baze militare și aici se află flota rusă de la Marea Neagră. Poate de aceea rușii au și anexat-o după puciul dirijat de Occident care l-a dat jos de la putere pe pro-rusul Ianukovic. Americanii trebuie să își aducă aminte că au ucis un președinte și au detronat un altul pentru a-și securiza controlul asupra statului Panama și al Canalului care îl traversează. Președintele panamez Omar Torijos moare într-un accident suspect de avion. Asta după ce pusese sub semnul întrebării controlul pe care SUA îl avea asupra Canalului. După moartea lui Torrijos vine la putere Manuel Noriega, agent CIA. Dar nici el nu este un om prea sigur pentru SUA și este detronat de la putere în 1990 în urma unui război. Panama este un stat în care SUA avea multe baze militare astfel încât controlul de către americani asupra acestei țări este vital. Există deci similitudini între Panama și Peninsula Crimeea. SUA a ucis și a detronat doi conducători pentru a păstra controlul asupra acestui stat. Dar aceeași SUA atacă azi Rusia pentru că a anexat peninsula Crimeea după un puci sponsorizat tot de yankei.

Însă un alt motiv pentru care războiul din Panama a fost declanșat este și dorința președintelui George Bush de a-i închide gura lui Noriega, care ar fi avut, se pare documente compromițătoare despre liderul SUA: Dacă se dovedește adevărat, este foarte dubios că un președinte american folosește armata americană pentru a-și rezolva probleme personale. Dar pe de altă parte, acest lucru nu este prea suprprinzător. Agenți secreți și militari ai SUA au fost folosiți de către marile corporații și oligarhii ce controlează SUA pentru a rezolva probleme de afaceri. De pildă, o lovitură CIA l-a dat jos de la putere pe premierul iranian Mosadegh care naționalizase resursele de petrol ale acestei țări. Companiiile petroliere din Vest au fost puternic lovite astfel încât CIA a organizat detronarea acestuia. Același CIA îl dă jos de la putere pe președintele guatemalez Arbenz deoarece acesta supărase corporația americană United Fruit trecând în proprietatea statului mare parte din terenurile deținute de aceasta. Războaiele din Irak și Afganistan de la început de mileniu 3 s-au făcut pentru cucerirea resurselor unor state ce întâmplător erau conduse de dictatori.

Corporațiile americane și complexul militar-industrial a prosperat în urma acestor războaie în urma cărora mulți soldați americani au murit. Când militari și agenți secreți lucrează nu pentru interesele poporului ci pentru ale unei clici de bogătani ne aflăm într-o dictatură. Acești militari și agenți secreți sunt sclavii oligarhilor. Ei sunt efectiv “câinii” liderilor Noii Ordini Mondiale: nu mușcă mâna stăpânului, execută fiecare comandă a acestuia indiferent cât de absurdă pare aceasta, mușcă pe cei ce pun autoritatea stăpânului la îndoială și îl apără pe acesta de dușmani. Fostul satanist Mark Passio afirmă că sataniștii îi numeau pe soldați și polițiști în acest mod umilitor. Polițiștii și militarii vor fi brațul armat prin care sataniștii care controlează Noua Ordine Mondială își vor impune Agenda restului populației. Militarii și polițiștii sunt programați să nu discute ordinele primite de la superiori. Acest lucru îi face candidați ideali pentru a implementa programul dictaturii planetare care va îngenunchea întreaga omenire. Hitler a avut “câinii” lui, Stalin i-a avut și el și orice mare dictator i-a avut pe ai lui. Scuza acestor “câini” repetată și la Procesele de la Nurnberg este că ei doar au respectat ordinele. Dar când în joc este libertatea întregii planete, această scuză nu mia ține.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!