Previzualizare jocuri: acestea sunt cele mai bune jocuri video din luna mai

Rate this post

Luna mai vine cu o serie de jocuri impresionante în special pentru persoanele care preferă RPG-uri, curse auto, jocuri de strategie, acţiune, etc. În perioada următoare mai sunt așteptate noi versiuni de jocuri care o să ofere o mulțime de distracție. Cele mai bune jocuri care au apărut deja sau sunt aşteptate să apară în luna mai sunt:

 

The Witcher 3: Wild Hunt

La 19 mai, este aşteptat de către fani cel mai frumos joc mondial “The Witcher” – fani. A treia parte a RPG-ului aclamat din Polonia şi se numeşte “Wild Hunt”, apare pentru PC, PS4 și Xbox One.

 

Project CARS 2015

Este aşteptat să facă spectacol “Proiect: CARS” cu apariţia sa de pe data de 08 mai, care va fi disponibil pentru PC, PS4 și Xbox One.

 

Wolfenstein: The Old Blood

Acest joc de acţiune first-person este programat pentru lansare pe 05 mai 2015 pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One.  Acţiunea este plasată în anul 1946, este povestea unui veteran de război William “BJ” Blazkowicz care face eforturi să descopere combinaţiile naziştilor.

 

Farming Simulator 15

“Simulatorul agricol 2015” apare pe 19 mai pentru PS3, PS4, Xbox 360 și Xbox One. Jocul permite agricultorilor amatori să cumpere numeroase mașini agricole şi să reinvestească în domeniul agricol.

 

Magicka 2

Varianta “Magicka 2” pentru PC și PS4 o să apară pe data de 26 mai, şi este o continuare a vânători monștrilor din mitologia nordică. Jocul este jucat dintr-o perspectivă izometrică și de publicitate în mod explicit modul de multiplayer cooperativ.

 

RollerCoaster Tycoon World

Pe 29 mai apare în cele din urmă simulatorul roller coaster “RollerCoaster Tycoon World”

 

Galactic Civilizations III Trailer

 

Carmageddon: Reincarnation – Valentine’s Day Massacre

 

Invisible, Inc.

 

Final Fantasy XV PC

error: Content is protected !!
%d