Primul si singurul producator de mobila pentru caini din Romania

Rate this post
FinePet este singurul producator de mobila pentru caini din Romania. Aceasta afacere a pornit de la doi medici veterinari, ce cunosc necesitatile cainilor si iubesc animalele.

banner-finepet

In anul 2016 FinePet vinde 3 modele de paturi pentru caini, confectionate din pal si lemn masiv pe care le puteti gasi in 4 nuante diferite – alb, stejar, mesteacan si wenge.

Patuturile pentru caini sunt complete, alaturi de cadru sunt completate de o saltea din burete de 10 sau 5 cm si o husa pentru aceasta, dintr-un material gros si foarte rezistent ce poate fi spalat cu usurinta. Husele sunt la alegere, clientul poate opta pentru unul din cele 12 modele.

Preturile variaza in functie de model si dimensiune. Sunt 3 dimensiuni disponibile pentru fiecare model – S, M si L pentru orice rasa si catelus, iar preturile sunt foarte bune comparativ cu preturile unor perne clasice de la producatorii internationali.

Daca facem o comparatie intre pernele clasice si paturile pentru caini putem observa ca acestea aduc un plus pentru santatea animalelor deoarece protejeaza cateii de pardoseala rece si curentii de aer prin distanta saltelei fata de sol si a peretilor patului.

Alte atuuri ce pot fi mentionate sunt: produsele vin gata montate, nu trebuie sa iti mai bati capul cu scheme de montaj si scule;  sunt foarte rezistente, suporta cel putin 80 kg si sunt imbinate cu elemente metalice, fara eurosuruburi si siteme clasice de montaj mobilier care nu sunt foarte rezistente pentru animale.

Pe site-ul FinePet au chiar o sectiune cu poze primite de la clienti, se vede cum catelusii de acolo dorm si se bucura de patuturile lor. FinePet face livrari in toata Romania si toate produsele sunt pe stoc cu livrare in 24/48 de ore, prin urmare catelusul nu trebuie sa astepte 1-2 saptamani cum se intampla in strainatate la produsele de genul acestora.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: