PRINS ÎN FLAGRANT, LA SCURT TIMP DUPĂ CE AR FI SUSTRAS 22 TONE DEȘEURI DIN ALUMINIU

Rate this post


Poliţiştii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Slatina, în urma căruia a fost depistat un autocamion, încărcat cu 22 tone deșeuri din aluminiu, susceptibile a fi sustrase din incinta unei societăți comerciale din localitate. Deșeurile din aluminiu au fost ridicate în vederea confiscării, iar autocamionul a fost indisponibilizat.

Joi, 16 februarie, polițiștii din județul Olt, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căruia a fost depistat un autocamion, încărcat cu 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență.

Din verificările efectuate a reieșit că deșeurile ar fi fost sustrase, în complicitate cu angajați ai unei societăți comerciale din municipiul Slatina, urmând a fi valorificate ilegal pe raza aceleiaşi localităţi.
Opt persoane, angajate la societatea respectivă și la firma care asigură pază au fost conduse, pentru audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. De asemenea, cele 22 de tone de deșeuri din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și neglijență în serviciu.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: