Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Protest nud: Actor Francez gol puşcă în semn de protest pentru drepturile actorilor – Jurnalul24

Protest nud: Actor Francez gol puşcă în semn de protest pentru drepturile actorilor

Rate this post

VIDEO – La ceremonia de decernare a premiilor Molière din Franţa, actorul Sébastien Thiery a apărut gol pușcă pe scenă în semn de protest pentru condițiilor de muncă al autorilor. Toată şcena a fost difuzată la TV cu un avertisment pentru telespectatori sub 12 ani cu o mică întârziere însă.

Sébastien Thery a surprins publicul, luni, într-un mod destul de special pentru a marca începutul galei Molière. Actorul și scriitorul piesei „Hommes Deux Nus tout , a uimit cu apariţia nud, pe scenă, în semn de protest împotriva condiţiilor de muncă ale actorilor, totul sub ochii ministrului Culturii Fleur Pellerin.

În discursul său Thery l-a întrebat de mai multe ori pe ministrul culturii, ca reprezentant al Guvernului „Știi, domnule ministru, că autorii care au supraviețuit sunt singurii care nu sunt eligibi pentru asigurarea de șomaj, poţi face teatru fără un costum, nu, dar fără drepturi de autor?”

error: Content is protected !!