Rac 2014

Rate this post

Horoscop zodia Rac, 2014.

GENERAL

Roadele muncii tale din anii precedenti se vor observa in acest an. Va exista o dezvoltare generala in toate domeniile din viata ta. Spre incantarea ta, succesul va veni in mai multe randuri. Rezolutiile tale vor putea sa prinda viata. Vor exista multe oportunitati pentru tine de a demonstra lumii inteligenta ta. Majoritatea proiectelor, personale sau profesionale, vor avea un final fericit. Nu fi nostalgic in ceea ce priveste trecutul, ci traieste prezentul si fa planuri pentru viitor, care este la fel de stralucitor ca Soarele.

horoscop_rac

CARIERA

Trebuie sa depui mult efort pentru a ramane pe val in viata profesionala. Pozitiile planetare sunt favorabile, astfel ca inteligenta si creativitatea vor fi observate de lume. Inspiratia va proveni de la cei din jurul tau, in special de la cei in varsta. Nu plange dupa oportunitatile pierdute, ci mai degraba mergi inainte. Daca esti atras de afaceri, ar fi ideal sa te implici in orice fel de oferte de colaborare. Negocierea se va finaliza intr-o nota pozitiva. Fa-ti timp si pentru activitati de relaxare. Nu face compromisuri cu privire la obiectivele carierei tale.

DRAGOSTE

In materie de dragoste, ti se vor indeplini visele. Fii rabdator, asteapta momentul potrivit pentru ca dragostea sa apara. Asigura-te ca oferi partenerului tau libertate suficienta pentru ca acesta sa-si exprime sentimentele fata de tine. Vei avea suficient magnetism care sa atraga sexul opus. O flacara veche ar putea reveni in viata ta dintr-o data. Fii omul de baza pentru partenerul tau. Pentru cei singuri, anul acesta este potrivit pentru a intalni potentiali parteneri si de a se stabili la casa lor.

BANI

Anul acesta finantele ar fi la un nivel mediu pentru tine, nu vei avea nici prea multi bani pentru a sarbatori, dar nici prea putini pentru a te ingrijora. Cheltuieste cat sa ai o viata decenta, pune bani deoparte, implica-te in actiuni de caritate. Evita orice fel de sentimentalism in zona financiara. Indrazneste sa investesti, insa pazeste-te de capcanele care pot aparea in drum. Nu poti scapa de anumite cheltuieli nedorite. Munceste mai mult pentru a-ti satisface criza financiara.

SANATATE

Te vei simti oarecum epuizat din cauza stresului acumulat de-a lungul anilor precedenti. Protejeaza-te de astfel de situatii generatoare de stres. Fii calm si lasa pacea sa prevaleze in viata ta. Comunicarea nedorita ar putea sa contribuie la o stare de stres. Asadar, din cand in cand, deconecteaza-te de lumea digitala. Mananca sanatos, ia suplimente pentru a te mentine in forma. Anul acesta este un moment bun pentru a te implica intr-o activitate fizica, cum ar fi mersul la o sala de sport.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: