Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT ȘI COMPLICITATE LA FURT CALIFICAT – Jurnalul24

REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT ȘI COMPLICITATE LA FURT CALIFICAT

Rate this post

După cum semnalam în ziua de 16 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență.

În ziua de 27 februarie 2017, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a 7 persoane, două din municipiul Slatina și 5 angajați ai unei societăți comerciale din localitate și ai firmei care asigură pază la societatea respectivă, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. Acestea sunt bănuite că ar fi sustras 22 tone deșeuri din aluminiu din incinta societății respective, pe care intenționau să le valorifice ilegal în municipiul Slatina. Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate.

Cei în cauză urmează a fi prezentați Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă.
Bucur Borcan

error: Content is protected !!