Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Romania, locul de planificare strategica pentru 250 de tineri lideri de pe 4 continente – Jurnalul24

Romania, locul de planificare strategica pentru 250 de tineri lideri de pe 4 continente

Rate this post

In perioada 15-20 octombrie AIESEC in Romania organizeaza conferinta internationala EuroCo 2015 in Bucuresti, gazduita de Rin Grand Hotel, la care se asteapta 250 de tineri lideri de pe 4 continente: Europa, America de Nord, Asia si Africa. Scopul ei este de a reuni preşedinţi si vice-presedinti ai entitatilor AIESEC. Ei vor participa la workshop-uri contstruite pe baza Congresului International AIESEC, unde au participat 800 de tineri lideri voluntari din peste 120 de tari.
EuroCo 2015 aisec
Pe parcursul celor cinci zile vor avea loc diferite evenimente externe: Youth Speak Forum – face legatura intre tinerii voluntari AIESEC si importanti lideri ai antreprenoriatului national si international; Global Village sau Targul Multicultural – aduce in atentia publicului importanta diversitatii, nevoia de intelegere intre culturi in vederea diminuarii conflictelor intre natiuni, toate acestea corelate cu scopul AIESEC prin prezentarea culturii, ajutandu-se de vestimentatie, obiecte, muzica, mancare si dansuri traditionale.

Cu o zi inainte de a incepe conferinta, participantii vor vizita Bucurestiul, iar pentru a le oferi imaginea din spatele povestilor cu Dracula, dupa conferinta, internationalii vor calatori intr-o „Excursie in inima tarii” unde vor vizita castelele Transilvaniei, Brasovul, Sibiul si Curtea de Arges.
„Unul dintre obiectivele principale este de a crea contextul potrivit pentru desfasurarea activitatilor si stabilirea strategiilor pe care cei 250 de tineri le vor dezvolta. Un alt obiectiv la fel de important este de a promova minunatiile Romaniei la nivel international.” Klaudia Mondek, coordonator principal al conferintei internationale EuroCo 2015.

AIESEC este platforma internationala pentru tinerii ce vor sa isi descopere si dezvolte potentialul de leadership. Abordarea noastra inovatoare pentru dezvoltarea tinerilor se axeaza pe asumarea unui rol proactiv, dezvoltarea cunoasterii de sine si a unei viziuni personale, construirea de retele, precum si dezvoltarea capacitatii de a aduce o schimbare.

error: Content is protected !!