Rosy Maggiulli, modelul italian promite că va face striptease pentru a salva Parma de faliment [FOTOGRAFII / VIDEO]

Rate this post

Modelul italian a anunţat că va face o “striptease” pe Ennio Tardini Stadium daca se va găsi un investitor pentru clubul Parma, care este în stare de faliment.
Rosy Maggiulli poze
Federația italiană a anunțat joi că Parma a fost sancționată pentru neplata jucătorii săi cu retragerea a patru puncte în campionat, o pedeapsă care asigură aproape retrogradarea clubului de la prima divizie la Serie B.

Modelul Rosy Maggiulli a devenit celebră pentru rolurile sale în “Big Brother” și “Celebrity Survivor” , dar şi în câteva publicații și filme pentru adulți, a explicat în timpul emisiunii “Palla în Tribuna” pentru prostul de radio Radio Parma.
Rosy Maggiulli imagine sexi
 “Voi face “striptease” pe Ennio Tardini Stadium, în scopul de a atrage atenția unui investitor pentru clubul aflat la un pas de faliment.” a explicat Rosy  în cadrul emisiunii.
Rosy este încrezătoare că un “emir”, adică un seic arab, va investi în clubul istoric, fondat în 1913. Parma a fost de trei ori campioană al Cupei Italiei, în sezonul 2001-2002.
Rosy Maggiulli parma
Rosy Maggiulli sexi
Pentru a atrage atenţia investitorilor tânăra de 25 de ani a realizat deja o ședință foto extrem de sexy pe un stadion de fotbal, a lansat un videoclip în care el apare goală “îmbrăcată” în culori “Gialloblu” cu “body painting” în culorile galben și albastru.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: