Modelul italian a anunţat că va face o „striptease” pe Ennio Tardini Stadium daca se va găsi un investitor pentru clubul Parma, care este în stare de faliment.
Rosy Maggiulli poze
Federația italiană a anunțat joi că Parma a fost sancționată pentru neplata jucătorii săi cu retragerea a patru puncte în campionat, o pedeapsă care asigură aproape retrogradarea clubului de la prima divizie la Serie B.

Modelul Rosy Maggiulli a devenit celebră pentru rolurile sale în „Big Brother” și „Celebrity Survivor” , dar şi în câteva publicații și filme pentru adulți, a explicat în timpul emisiunii „Palla în Tribuna” pentru prostul de radio Radio Parma.
Rosy Maggiulli imagine sexi
 „Voi face „striptease” pe Ennio Tardini Stadium, în scopul de a atrage atenția unui investitor pentru clubul aflat la un pas de faliment.” a explicat Rosy  în cadrul emisiunii.
Rosy este încrezătoare că un „emir”, adică un seic arab, va investi în clubul istoric, fondat în 1913. Parma a fost de trei ori campioană al Cupei Italiei, în sezonul 2001-2002.
Rosy Maggiulli parma
Rosy Maggiulli sexi
Pentru a atrage atenţia investitorilor tânăra de 25 de ani a realizat deja o ședință foto extrem de sexy pe un stadion de fotbal, a lansat un videoclip în care el apare goală „îmbrăcată” în culori „Gialloblu” cu „body painting” în culorile galben și albastru.

Comentari

comentari