Sala Sporturilor din Târgu Jiu este inaugurată cu prima competiţie oficială: Campionatul European de Box Under 22

Rate this post

Noua construcţie este una dintre cele mai frumoase si funcţionale săli de sport din Romania. Este construită după un proiect futurist, cum puţine se găsesc în România, situată în imediata vecinătate a Stadionului Municipal. De o eleganţă surprinzătoare şi funcţionalitate remarcabilă, construcţia este realizată de firma GRUP PRIMACONS, al cărei portofoliu de lucrări cuprinde o serie de obiective complexe, specifice domeniului construcţiilor, situate în special pe teritoriul Olteniei.

La debutul competiţiei, primarul municipiului a declarat: “Vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în construcţia şi realizarea acestei superbe săli de sport. Toţi au demonstrat că atunci când se lucrează în beneficiul cetăţenilor, rezultatul poate fi unul cu totul deosebit. Inaugurarea noii Săli a Sporturilor poate fi un prim pas spre renaşterea sportului în Târgu Jiu. Sunt sigur ca desfăşurarea Campionatelor Europene de Box Under 22 la Târgu Jiu va fi un real succes“.
La această competiţie de anvergură participă 37 delegaţii de sportivi. Judeţul Gorj este reprezentat de doi sportivi, care s-au calificat la Campionatul European de Box Under 22: Viorel Fâciu, la categoria 75 de kilograme şi Florin Bâlteanu, la categoria 52 de kilograme.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d