Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Scene incredibile într-un club din Mexic. Sex oral în public pentru o băutură gratis (videoclip) – Jurnalul24

Scene incredibile într-un club din Mexic. Sex oral în public pentru o băutură gratis (videoclip)

Rate this post

Autoritățile din Mexic au forțat închiderea clubului după ce o femeie tânără ia făcut sex oral unui bărbat în ringul de dans și în fața a zeci de patroni de restaurant în schimbul unui băuturi gratuite. Scena surprinsă pe cameră s-a desfășurat într-un club din Mexic, cu numele Capezio.

Pe video apare un bărbat purtând doar lenjerie intimă împreună cu un alt bărbat care explică la microfon ce se va întâmpla.

… Crainicul solicită o fată din public iar după un timp vine o fată care îngenunchează și îi face bărbatului sex oral în fața privitorilor, toată șcena pare desprinsă dintr-un film porno.
Videoclipul a fost postat pe Facebook, Twitter și alte site-uri social media, această filmare din acest club l-a făcut pe guvernatorul, Javier Duarte, să îi oblige pe proprietari să pună „lacătul”!

Uita-te la videoclipul pentru care este, probabil, … Inutil să menționăm că conține scene interzise minorilor …

error: Content is protected !!