Schimbari si riscuri in viata

Rate this post

Esti una dintre acele persoane ce dramatizeaza si cel mai pesimist scenariu? Daca este cazul tau, atunci inchide televizorul si apropie-te de persoane mai pozitive. E adevarat ca riscul implica pericol, dar  are si o latura pozitiva.

Stiinta demonstreaza ca interactiunea sociala ne poate ajuta sa traim mai sanatosi si mai fericiti. toate-proiectele-posdru-primesc-grad-de-risc-c-pentru-o-perioada-determinata-de-timp-5947

Pe o perioada mare de timp si cele mai mici schimbari pe care le faci azi, pot crea schimbari imense pe termen lung. Si decizia de a nu face nimic azi, inseamna ca iti negi beneficiile pe termen lung. A nu face nimic  este mult.  Pe termen scurt este o lupta dureroasa, dar rezultatele pe termen lung sunt extraordinare.

Riscurile fac viata mai amuzanta si ne aduc aminte ca putem face schimbari in orice moment.
Diferenta dintre a trai viata la maximum si a cultiva o atitudine de resemnare in fata problemelor existentei se face in functie de cat de des ne asumam riscuri.

Considera riscul un lucru firesc, daca esti destul de matur sa risti, sa traiesti temporar in afara zonei tale de confort, esti destul de matur sa-ti creezi viata pe care o visezi.

error: Content is protected !!