Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Se pregătesc mari epurări în administrația Trump – Jurnalul24

Se pregătesc mari epurări în administrația Trump

Rate this post


Cooptarea de către președintele Donald Trump în administrația sa cu tot felul de NeoConi, oameni ai Ocultei mondiale și indivizi compromiși a supărat o parte însemnată din electoratul liderului american. Și pe bună dreptate.

Dar dacă cooptându-i pe acești indivizi președintele Trump a urmărit un anume scop?

Novicele în arta politicii Donald Trump, avea nevoie de oameni cu care să navigheze printre meandrele foarte periculoase ale Washingtonului iar indivizi dubioși precum Reince Priebus (șeful cabinetului de la Casa Albă) sunt folositori pentru acest lucru. Pe scurt, Donald Trump dorea să îi facă pe acești indivizi care au jurat credință Ocultei Mondiale să lucreze pentru el. Din păcate socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nu numai că acești indivizi nu lucrau pentru el și planurile sale de a îmbunătăți situația Americii dar îl și sabotau de fiecare dată. De aceea președintele american a început epoca epurărilor.

Primul a fost James Comey, director al FBI și fost bancher (nu mă miră deloc) compromis din cauza scandalului emailurilor lui Hillary Clinton. Dar acesta este doar începutul, după cum afirmă mass-media și media alternativă americană. Urmează să cadă capete din cele mai mari. Sus menționatul Reince Priebus este și el o țintă dar și Sean Spicer (purtător de cuvânt al Casei Albe). Toporul stă să cadă și asupra capului generalului McMaster (omul lui David Petraeus în administrația Trump) unul dintre NeoConii ce doresc o intervenție în Siria împotriva guvernului legitim al președintelui al-Assad.

Aceștia sunt câteva dintre persoanele asupra cărora planează zvonurile legate de o posibilă epurare.Îndepărtarea acestor persoane clar compromise ar aduce multe puncte la capitalul electoral în relativă cădere al președintelui Trump. Din nefericire nu sunt singurele persoane care ar trebui îndepărtate pentru ca echipa lui Trump să ducă la îndeplinire obiectivele pe care și le-a propus președintele american. Fiica și ginerele miliardarului devenit președinte sunt amândoi pietre de moară la gâtul lui Trump nefiind exclus ca în viitor cei doi să plece. Asta dacă Donald Trump nu pune iubirea paternă în fața iubirii de patrie.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!