Se va afla oare adevarul despre 11 septembrie?

Rate this post

In SUA a inceput o puternica polemica in jurul desecretizarii a 28 de pagini din raportul comisiei ce s-a ocupat cu investigarea atentatelor de la 11 septembrie.
11 septembrie 2001
Printre cei mai vocali doritori ai desecretizarii celor 28 de pagini se numara si Rand Paul, potentialul candidat pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2016 din partea partidului republican.
Dar de ce sunt atat e importante cele 28 de pagini? Deoarece, se speculeaza, si multi martori au confirmat aceste speculatii ca in cele 28 de pagini se afla informatii privitoare la o posibila a Arabiei Saudite in organizarea acestor atentate.Cum s-au implicat sauditii in aceste atentate? E greu de spus in momentul de fata dar cele 28 de pagini vor oferi raspunsul in cazul in care vor fi declasificate. Interesant este faptul ca si sauditii doresc desecretizarea celor 28 de pagini pentru a face sa inceteze astfel speculatiile cu privire la implicarea lor in organizarea acestor atentate…Sau poate joaca un teatru ieftin pentru a face pe nevinovatii si doritorii de adevar. Alti martori au afirmat ca serviciile secrete americane au stiut de aceste atentate inainte ca ele sa se producadar nu au luat nicio masura. Adevarul e ca unul dintre membrii clanului Rockefeller (si anume Nick Rockefeller)a stiut de aceste atentate. Intr-o conversatie avuta cu defunctul regizor american Aaron Russo ,Rockeffeler i-a dezvaluit celui dintai ca ceva important se va petrece iar SUA va invada Afganistanul in cautarea lui Bin Laden.

Aaron Russo a facut aceste dezvaluiri cu cateva luni inainte de a muri deci marturia lui e de incredere.
O alta intrebare care se pune e urmatoarea: de ce Guvernul federal nu doreste desecretizarea acestor 28 de pagini daca nu se simte cu musca pe caciula? Deoarece Guvernul Federal are musca pe caciula…Multi dintre congresmenii ce au studiat aceste pagini au afirmat ca ele sunt socante si informatiile cuprinse in ele i-au facut sa isi reconsidere viziunea asupra istoriei.

Daca cele 28 de pagini vor fi desecretizate si in ele se vor gasi informatii cu privire la implicarea sauditilor si la faptul ca serviciile secrete ale SUA au lasat ca aceste atentate sa se produca va fi o lovitura puternica pentru imaginea institutiilor federale americane care oricum nu se bucura de o incredere foarte mare in randul unei parti semnificative din populatia americana.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: