Secretele întunecate ale Hollywoodului

Rate this post

Scandalul recent care a cuprins Hollywoodul și care a pornit de la producătorul Harvey Weinstein este doar vârful aisbergului. Dacă cercetăm mai adânc vom vedea că pe lângă hărțuirile sexuale la care sunt supuși actorii putem găsi homosexualitate, pedofilie și satanism. Dar nu trebuie să ne așteptăm la altceva de la o afacere condusă de mafia evreiască printre ai cărei membri se găsește și Harvey Weinstein.

Există foarte multe persoane care reproșează actorilor că au ieșit în public să raporteze aceste abuzuri abia acum asta după ce au câștigat milioane de dolari. Dar putem să le luăm apărarea acestora aducând mai multe argumente. Nababii care conduc Hollywoodul fac parte dintr-o frăție numeroasă și foarte puternică, și anume cea a sataniștilor. Din această frăție fac parte politicieni de marcă, oameni de afaceri care conduc televiziuni și ziare și chiar polițiști. Dacă un actor ar fi încercat să raporteze la poliție abuzurile care se petrec la Hollywood ar fi existat mari șanse să dea peste un om al legii satanist care ar fi făcut tot posibilul să mușamalizeze și să ascundă totul. La fel se întâmplă și cu presa care este în mare parte controlată de aceeași oameni care controlează Hollywoodul. Nu mai punem la socoteală că un actor care ar fi ieșit în public pentru a povesti grozăviile și-ar fi periclitat cariera ba chiar și viața.

Prilejul este acum mai potrivit ca niciodată pentru a demasca corupția care domnește în studiourile din Los Angeles și este foarte posibil ca totul să nu se oprească aici. O adevărată avalanșă s-a declanșat în acest moment, o avalanșă care îi va expune nu numai pe cei de la Hollywood dar și pe cei din politica americană, un domeniu care de asemenea colcăie de homosexuali, pedofili și sataniști.

Putem să ne punem întrebarile: de ce aceste dezvăluiri și de ce acum?

Poate avea legătură cu rebeliunea din interiorul Ocultei mondiale, Ocultă mondială care se află pe marginea prăpastiei? Sunt clipele guvernului invizibil numărate? Ne putem aștepta și la alte dezvăluiri în acest sens? Se pare ca da mai ales dacă urmărim canalul de televiziune History Channel unde se recunoaște implicarea CIA și a guvernului american în traficul cu droguri. Dacă totul merge conform acestui tipar putem spune că societatea noastră se va schimba în bine într-un interval de timp relativ scurt în timp ce puterea Ocultei mondiale de va disipa.

Autor Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: