Seturi speciale pentru baie

Rate this post

            Pastrarea igienei corporale a bebelusului si a copilului mic este o conditie importanta in scopul mentinerii sanatatii acestuia. Obiectele si accesoriile destinate bebelusilor si copiilor cu varste intre 0-2 ani trebuie pastrate in conditii de igiena perfecta, deoarece organismul lor este sensibil, nu au dezvoltat inca suficienti anticorpi la multe din tipurile de microbi din apa sau din aer. In acest scop, mai mult ca orice, obiectele folosite pentru baia bebelusilor si a copiilor mici trebuie utilizate strict in acest scop, pentru a se evita imbolnavirile.

baie copil mic

            Creatorii de produse destinate efectuarii baitei zilnice a bebbelusilor si copiilor mici, atat de necesara pentru dezvoltarea fizica a acestora, au gandit o serie de seturi cu elemente diferite, necesare acestei activitati. Va prezentam in randurile de mai jos cateva asemenea seturi care contribuie cu succes la demersul acestei activitati specifice si adesea obositoare pentru un adult inca nefamiliarizat cu acestea, in special adresandu-se tinerelor familii. Aceste seturi pot fi cumparate din magazine sau prin comenzi on line pe nichiduta.ro

            “Setul de baie si igiena Tega Baby Galben” este compus din cateva obiecte esentiale: cadita cu lungimea de 102 cm, suport anatomic destinat pozitionarii corecte a bebelusului fie culcat, pana la 6 luni, fie in sezut cand este mai mare, prosopel moale din bumbac si poliester, manusa de baie cu textura delicata, jucarie din plastic, biberon si suzeta, sapun cu textura adecvata pielii bebelusului, aspirator nazal, set de servetele umede si galeata din plastic destinata depozitarii rufelor copilului sau altor accesorii ale acestuia. Acest set complex este realizat in combinatia vernil si galben, putand fi utilizata pentru baieti sau fete.

            Un alt tip de set pentru baita bebelusilor il reprezinta „Cadita cu suport Cometa” compus din suportul metalic pliabil alb care are rolul de a sustine cadita cu dimensiunile specifice la inaltimea adecvata, ergonomica pentru adult. Uneori mamicile se resimt dupa nastere, iar inaltarea caditei la nivelul unei mese normale, ajuta in executarea cu mai multa precizie a miscarilor specifice sustinerii si spalarii copilului. Dupa utilizare suportul pliat se depoziteaza in spatii inguste, iar cadita se poate aseza in baie. Puteti opta pentru varianta setului „Cometa”, prezentat mai sus, pentru setul „Baby Boat” sau setul „Piscot” compus din aceleasi elemente, dar cu design personalizat.

            „Set de baie Suzie Ceba Baby Lovely Dog” este alegerea perfecta a unei familii care isi organizeaza riguros spatiu locuintei. Setul de baie este compus din: suport din metal vopsit in camp electrostatic, rezistent la umezeala, rafturi tip cutie in care se pot pastra accesoriile pentru baie ale celui mic, in partea superioara este asezata cadita cu dimensiuni adecvate pentru utilizare pana cand copilul implineste 1 an, iar peste cadita este salteluta pentru infasat cu marginile ridicate cu scopul protejarii copilului antialunecare. Toate elementele sunt detasabile, iar suportul este accesorizat cu roti cu sistem de franare ce poate fi usor transportat in orice incapere.

            Aceste seturi reprezinta si cadouri utile ce pot fi oferite familiilor care au un bebelus fie cu ocazia botezului, fie in alte situatii.

           

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: