Sex pe bani? Vezi ce au în comun violența sexuală cu sexul plătit

Rate this post
Bărbații care se bucura de sex plătit sunt predispuși la constrângerea sexuală și sunt mai susceptibili de a avea o istorie sexuală violentă, relevă un nou studiu.

sex platit

Conform cercetătorilor, bărbații care plătesc profesionisțe pentru sex și dragoste tind să aibă mai puțină simpatie pentru femeii și au caracteristici în comun cu oamenii violenți.

Studiul a implicat 1.200 de bărbați, pe care cercetătorii i-a împărțit în doua grupuri după ce a fost în trecut intervievaţi individual pentru a izola caracteristicile lor.

“Ambele grupuri tind să aibă o preferință pentru sex impersonal, au o teamă de respingere a femeilor, o istorie de săvârșirea a unor acte agresive sexuală și manifestă un comportament ostil”, a declarat într-o declarație profesorul de la Universitatea din California din Los Angeles, Neil Malamuth, care este un co-autorul studiului “Cei care “cumpără sex”, în marea lor majoritate, au mai puțină simpatie pentru prostituate și le privesc diferit de celelalte femei”, spune el.

Cercetătorii au concluzionat, de asemenea, ca bărbații care optează pentru sex plătit au o dorință ostilă și narcisistă de a avea putere asupra femeilor. Un bărbat le-a spus cercetătorilor care au realizat studiul că compară sexul plătit cu cumpărarea unei cești de cafea “Când termini, poți arunca ambalajul”, spune el.

De asemenea, studiul a constatat ca bărbații care “cumpără sex” au o probabilitate mai mare să comită violuri și alte infracțiuni sexuale. Studiul a fost realizat de Amnesty International după soluționarea votului din luna august pentru decriminalizarea prostituție.

Mai exact, organizația non-guvernamentală a sprijinit punerea în aplicare a unui plan controversat de dezincriminare de prostituție – care include clienții și proxeneți – în ciuda opoziției puternice ale acestei inițiative.
Studiul a fost publicat în Journal of Interpersonal Violence care apare lunar si este dedicat în general eliminării prostituție.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: