Sex toată noaptea: Sfaturi utile pentru a face dragoste toată noaptea

Rate this post

sex
Ce își doresc femeile și bărbați cel mai mult? O partidă de sex incendiar care să dureze toată noaptea. Sexul de durata provoacă plăcere și elimină rutina din cuplu. Pentru a rezista și pentru a face sex o noapte întreagă urmează sfaturile noastre:

Golește-ți mintea

Pentru a face sex toată noaptea, trupul și spiritul trebuie sa-și dorească acest lucru. Așa că, eliberează-ți mintea de tot ce ai în cap, probleme, facturi, job, etc., Tot ce contează este iubirea și plăcerea.

Nu te grăbi

Pentru a face sex toată noaptea, nu trebuie să te grăbești. Începe cu un preludiu lung și încercă să păstrezi un ritm de penetrare lent. Acest lucru ajută la întârzierea ejaculării și menține starea de odihnă a corpului.

Fă-i sex oral

Atunci când un partener începe să dea semne de oboseală, încercă să-l stimulezi prin sexul oral, efectuat foarte ușor, încet, pentru a-l readuce în joc. Revigorarea femeilor se realizează prin cunnilingus, iar a bărbaților prin felație.

Alege momentul potrivit

Cu toate că sexul este întotdeauna dorit, este bine să alegi momentul potrivit. Dacă știi dinainte că veți dormi la hotel, este un somn bun. În cazul în care unul dintre parteneri știe că trebuie să se trezească devreme a doua zi trebuie să renunți la idee.

Combină preludiul cu penetrarea

Această combinație întârzie ejacularea bărbatului. Dacă simți că ajungi la apogeu trebuie să oprești penetrarea, o perioadă de timp îți poți răsfăța partenera cu săruturi, astfel vei putea să reziști mai mult timp “într-o rundă”.

Folosește lubrifiant

Datorită sexului prelungit femeile foarte excitate pot suferi de uscăciuni vaginale. Ca metodă de prevenție, trebuie să aibă la îndemână un lubrifiant adecvat.

Schimbă decorul

O cameră de hotel este mult mai excitantă decât dormitorul, iți va trezi simțurile și mai ales dorința. Locurile noi aprind dorințele sexuale. Tot ce trebuie sa faci este sa iți urmezi instinctele și imaginația.

Folosește energizante

Energizantele consumate cu moderație, pot fi de mare ajutor pentru a face sex toată noaptea. Cola, cafea, băuturi energizante, toate sunt de ajutor.

Fă pauze

Dacă totuși vrei sa prelungești timpul alocat maratonului sexual este mai bine să faci pauze reale. Între fiecare raport sexual, fa pauze și reia totul după ce “te-ai racorit”, ieși la aer, fă duș sau dormi un pic …

Schimbă poziția

Schimbarea pozițiilor sexuale oferă 2 beneficii. În primul rând, evită monotonia și păstrează dorința, iar în al doilea rând îi permite bărbatului să controleze ejacularea.

Masturbează-te înainte

Un sfat eficient pentru bărbați: Bărbații trebuie să se masturbeze înainte de sex! Masturbarea înainte va lungi durata sexului prin evitarea ejaculării.

error: Content is protected !!
%d