Și totuși Vestul a pus umărul la crearea ISIS

Rate this post

Toți cei care au afirmat, în public sau in privat ca ISIS, a fost creata de statele vestice sau cu sprijinul Vestului sunt calificați drept “teoreticieni ai conspirației” sau sunt priviți ca fiind dubioși și “nepatrioți”. Dar o serie de documente publicate de organizația Judicial Watch ne arată o cu totul alta față a situației.
isis harta
Documentele au fost redactate de Degense Intelligence Agency și aduc în lumina adevăratele intenții ale păpușarilor lumii și a ce doresc ei să facă în Siria. În documente sunt menționate doua tabere direct interesate în situația din Siria:Vestul,țările din Golf și Turcia pe de o parte (care în document sunt de partea opoziției ) iar cealaltă tabără conține Rusia, China și Iranul ce suporta regimul Bashar al-Assad. Documentul pune în vedere că forțele ce conduc insurgenta în Siria sunt Frăția Musulmană, al-Qaida în Irak și Mișcarea Salafistă. Iar cum Vestul, Turcia și țările din Golf sprijină opoziția adică pe insurgenți putem deduce că statele din Vest, Turcia și statele din Golf sunt în spatele ISIS (sau al-Qaida în Irak cum se numea la acel moment). Ce e și mai șocant este ca în același document se afirma ca opoziția la regimul Bashar al-Assad urmărește crearea unui principat salafist și aceasta cu sprijinul și la dorința puterilor ce sprijină opoziția.

La informațiile de mai sus se adaugă declarațiile lui Joe Biden sau Wesley Clark care au dezvăluit sprijinul țărilor din Golf fata de ISIS și celelalte grupuri extremiste din Siria. Trebuie atrasă atenția că documentul e redactat de DIA (Defense Intelligence Agency) în 2012 cu ceva timp înainte de apariția ISIS. Acest lucru denotă faptul ca Vestul a a pus umărul la crearea ISIS încă de la început. Însă ipocrizia politicienilor din Vest și a mass mediei occidentale depășește orice limită iar publicul larg va fi văduvit de aflarea adevărului mult timp.

Documentele declasificate le găsiți la adresa următoare: click aici.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: