Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Siguranta medicala incepe cu aparatura necesara – hotele citostatice de la Precisa – Jurnalul24

Siguranta medicala incepe cu aparatura necesara – hotele citostatice de la Precisa

Rate this post

Precisa, distribuitorul de aparatura specifica laboratoarelor si echipamentelor industriale, dispune de o gama de hote citostatice menite sa asigure necesarul manipularii citostaticelor. Asigura totodata si limitarea expunerii la substantele chimice, ceea ce face ca personalul medical sa gaseasca in astfel de dispozitive un strict necesar sectiei de oncologie.

Ce sunt hotele citostatice

Dupa cum sugereaza si numele, hotele citostatice sunt locul de preparare a citostaticelor, a tratamentului pentru cei care urmeaza terapia anticancer. Nu este totul atat de usor pe cat se explica faptul; riscul la care se supun cei care manipuleaza acest tip de tratament este unul destul de mare. Atat pe termen lung cat si pe termen scurt sunt efecte nocive asupra organismului sanatos cand exista expunere la particulele ce rezulta din prepararea citostaticelor.

Desi exista un protocol al modului de manevrare al unui astfel de tratament, nu este suficient ca o incapere destinata acestui scop sa fie ventilata. Asadar, exista un risc permanent ca personalul medical in cauza sa fie afectat. De la alergii si pana la oboseala, de la ameteli si pana la probleme de fertilitate mai ales la cadrele medicale de gen feminin, prepararea citostaticelor implica un risc major, complex. Un rau necesar – asa s-ar putea traduce aceasta situatie.

In astfel de cazuri hota de citostatice este necesara fara doar si poate. Prin intermediul filtrelor sale speciale, HEPA, aceasta capteaza acei aerosoli ce apar ca urmare a prepararii tratamentului cu pricina. Tocmai acele particule, foarte greu de evitat de altfel, pot afecta organismul sanatos. O hota eficienta, precum cea furnizata de Precisa, dispune de 3 filtre care ofera precizie in actiune: eficienta de 99.999%.

Detalii tehnice si cum avantajeaza o hota de citostatice

Un rezultat bun al modului de preparare a tratamentului cu citostatice incepe de la punctul zero, de manipulare a substantelor. Hota in cauza ar trebui sa fie nelipsita din laboratoare si mai cu seama in sectiile de oncologie. Aceste hote au fost special concepute pentru a fi scutul de siguranta a personalului responsabil cu aceasta parte de tratare.

Pentru o folosire facila insa cu increderea ca pasii realizati sunt lipsiti de compromisuri, hota de citostatice asa cum se gaseste la Precisa dispune de o serie de aspecte tehnice avantajoase. Dimensiunile hotelor din aceasta clasa sunt de asa maniera cat sa se preteze unui spatiu de lucru usor mai restrans; cu 3 variante disponibile, calitatea si eficienta sunt punct comun.

Dispun de touchcreen pentru a fi cat mai usor de selectat modul de lucru, o viteza constanta a fluxului de aer pentru ca spatiul sa fie ventilat si automat ca particulele de substante chimice sa fie filtrate. Cu timer si semnale acustice, un ventilator silentios, cu sistem de lumina si cu inox la baza, hotele de citostatice sunt menite sa fie dispozitive cu o durata de utilizare indelungata.

error: Content is protected !!