Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
SOCIETATE COMERCIALĂ SANCȚIONATĂ DE POLIȚIȘTI PENTRU ÎNCĂLCAREA PREVEDERILOR LEGISLAȚIEI SILVICE – Jurnalul24

SOCIETATE COMERCIALĂ SANCȚIONATĂ DE POLIȚIȘTI PENTRU ÎNCĂLCAREA PREVEDERILOR LEGISLAȚIEI SILVICE

Rate this post

Polițiștii olteni au aplicat unei societăți comerciale o amendă în valoare de 25.000 lei.
Joi, 11 mai 2017, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt-Serviciul Ordine Publică au acționat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul silvic.
Astfel, au efectuat o verificare la un depozit de materiale lemnoase, din comuna Curtișoara, județul Olt, care aparține unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul Pitești, județul Argeș. Cu această ocazie, polițiștii au constatat că societatea respectivă a vândut din depozitul sus menționat cantitatea de 74,49 mc lemn foc, fără a emite documente de însoțire sau documente echivalente acestora, încălcând astfel prevederile Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice.
Persoana juridică în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în cuantum de 25.000 lei, iar contravaloarea cantității de 74,49 mc, în sumă de 6182, 67 lei, a fost confiscată.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!