Sute de studiouri videochat in Bucuresti. Afla care este cel mai bun!

Rate this post

Piata studiourilor de videochat din Romania a crescut ametitor de repede in ultimii ani, astfel ca, numai in Bucuresti sunt sute de studiouri care functioneaza legal. Fetele care isi doresc sa lucreze in acest domeniu au de parcurs un drum lung pana cand sa-si gaseasca un studio videochat perfect. Trebuie sa arate impecabil, sa aiba o echipa formata 100% din personal feminin, sa fie un studio care lucreaza corect si legal, sa aiba un comision bun si, daca se poate, si bonusuri. Va-ntrebati daca exista in Bucuresti un studio videochat care sa le aiba pe toate? Ei bine, noi am realizat un top, iar in fruntea lui sta un studio videochat de la Piata Unirii, situat fix langa Baroul Bucuresti.

Charm Studios, pentru ca asa se numeste studioul in cauza, face parte din grupul Charm Group, alaturi de alte 4 studiouri: Allure, Tandress, Manequeen si Pritti si a fost votat in 2017 ca fiind cel mai bun studio videochat din Romania. Pe langa acest premiu, un altul foarte important i-a facut pe cei din echipa Charm sa se mandreasca: castigarea trofeului „Cel mai bun studio videochat din lume”!

De ce studioul Charm Studios este validat ca fiind cel mai bun?

„Profesionalism, comisioane si bonusuri sunt doar primele trei cuvinte care imi vin minte atunci cand aud Charm Studios. Cu ajutorul unei echipe perfecte am reusit, in doi ani si un pic sa imi cumpar apartamentul la care am visat. Si, daca vorbim de bonusuri, vreau neaparat sa preciez ca am primit o masina cadou de la Charm Group, dupa ce am lucrat un an in echipa”, ne spune Ana, un fost model la Charm Studios.

Charm Studios s-a remarcat, inca de la aparitia sa pe piata, prin profesionalism si implicare, dar si prin cele mai mari comisioane de pe piata, oferite modelelor. Incasarile medii ale unui model de videochat de la Charm Studios sunt de 5.000$ in fiecare luna, in timp ce modelele experiementate ajung sa castige si 20.000$ intr-o singura perioada (doua saptamani).

Asadar, daca esti in cautarea unui job cu program flexibil si vrei sa faci parte dintr-o echipa de top, alege cu incredere Charm Studios, cel mai profesionist studio videochat din Bucuresti.

 

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: